КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Учні закладів освіти Каланчацької селищної ради вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2024 20:26
Кількість переглядів: 43

20 лютого – День Героїв Небесної сотні – НАМН України

 

20 лютого 2024 року - десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє.

Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність, адже свобода – фундаментальна характеристика людського існування, це можливість вільного вибору та усвідомлення власної відповідальності за цей вибір. Герої Небесної Сотні зробили свій вибір – виборювати свободу та гідність, віддавши за це життя. Вони загинули за те, щоб Україна розвивалася як вільна демократична держава. Щоб увічнити людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права і свободи людини, європейське майбутнє України, 20 лютого 2024 року в ОЗ "Каланчацький заклад повної загальної середньої освіти №1 Каланчацької селищної ради Херсонської області", Гаврилівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Каланчацької селищної ради Херсонської області та Новокиївському навчально-виховному комплексі "загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад" Каланчацької селищної ради Херсонської області класними керівниками в дистанційному форматі проведено ряд заходів до Дня вшанування Героїв Небесної Сотні: 

  • виховні години, які розпочиналися хвилиною мовчання: «Час плине, а пам'ять залишається», «Небесна сотня ангелів», «Вічна пам’ять Небесній Сотні», «10 років, як вони стали небесним воїнством...», «Гідності хай промінь не згасає»; (1-11 кл.)

  • онлайн-урок мужності «Небесна сотня: Герої не вмирають» (10-11 кл.);

  • інформаційні хвилинки: «Герої Небесної Сотні», «Герої у пам’яті – біль у серці» (1-4 кл);

  • уроки-презентації: «Пам'яті Героїв Небесної Сотні», «Герої майдану»; «Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе повіки!» (5-7 кл.);

  • урок пам'яті «Небесна Сотня білих журавлів..." (7 кл.);

  • онлайн-вікторини: «Небесна Сотня» (5-9 кл.);

  • перегляд тематичного відео: «Ангели майдану» (5-11 кл.);

  • онлайн-флешмоб «Журавлик миру - Небесна сотня» (1-11 кл);

  • інформаційно-ілюстрована виставка-пам’ять «Небесна Сотня – журавлик миру»;

  • учні закладів долучилися до щорічної акції: «Ангели пам’яті».

 

 

Герої не вмирають!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь