КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Звернення начальника Каланчацької селищної військової адміністрації у зв’язку з другими роковинами повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Дата: 24.02.2024 08:30
Кількість переглядів: 30

24 лютого рівно два роки від дня, коли росія перейшла останню межу – розпочала криваву повномасштабну війну проти України та геноцид українського народу і яку, вона 100% програє.

Але ціна, на жаль, у цієї війни занадто висока…

Ранок повномасштабного вторгнення росії в Україну попри очікування та побоювання все одно став несподіванкою для більшості українців. Кожного та кожну з нас жахливі новини заскочили за різних обставин: хтось мирно бачив останній передранковий сон, хтось прокинувся на роботу, а дехто, можливо, готував сніданок для свого сімейства. Але усе, що ми думали, відчували, на що сподівалися та мріяли в той ранок назавжди змінилося. Цей момент розділив життя усіх українців на до та після.

Два роки… страху, сліз, болю, жаху, розпачу…За цією цифрою стоять скалічені долі дітей та дорослих, щоденні ракетні удари, обстріляні та зруйновані цілі міста, села, інфраструктура, окупація українських територій, мільйони людей через невиправданий напад росії змушені були залишити свої домівки. А ще за цією цифрою ховаються найстрашніші слова – смерть і ніколи…

За цей найскладніший час в історії незалежної України ми віч-на-віч зіткнулися зі смертю. Тисячі кращих синів і дочок віддали за Україну та наше з вами майбутнє найцінніше – свої життя. Найважче проводжати в останню дорогу наших земляків – молодих, яким би ще жити й жити. Від 24 лютого наша Каланчацька громада вже віддала своїх жителів у обійми землі. У скорботі схиляємо голову перед подвигом Героїв! Вічна і світла їм пам’ять!

Але за цей період ми об’єдналися як ніколи, стали єдиними, неймовірно хоробрими і стійкими.

Низький уклін живим Героям, які продовжують захищати Україну від ворога! Дякуємо і нашим друзям, міжнародним донорам, які були з нами весь цей час!

Україна втрималася у перші дні війни, перекресливши всі плани ворога, і ось вже два роки мужньо обороняє свої кордони. Вірмо, що новий рік, який розпочне свій відлік після 24 лютого, буде переможним у війні проти російських загарбників!

Слава Україні!

 

З повагою, Світлана ФОМІНА!

Каким мы запомним 24 февраля 2022 – трагический день в истории Украины


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь