A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

« Живе під сонцем любові Шевченкова весна…»

Дата: 10.03.2024 18:19
Кількість переглядів: 58

Онлайн-челендж "Вічне слово Шевченка" - YouTube

 

Є дні, що минають і зникають непомітно, нічого не залишаючи по собі. Але є день, який ми завжди ушановуємо, бо він увібрав у себе безсмертне дихання душі, бо він такий великий і незбагненний, як дощ, весняний вітер чи щедре сонце.

9 Березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм.

Шевченківські поезії, які відзначаються високою моральністю та людяністю виховують у школярів ціннісне ставлення до гідності, справедливості, милосердя. Шанувати Шевченка – це значить шанувати рідну мову, культурні надбання народу. Саме творчість Шевченка надихає учнів на власну творчість, розвиває творчі здібності та самовираження.

З метою вшанування пам’яті великого українського поета Т. Г. Шевченка, привернення уваги до його творчості, опанування здобувачами освіти духовною культурою українського народу, підвищення рівня національно-громадянського виховання, 06 – 08 березня 2024 року учні ОЗ "Каланчацький заклад повної загальної середньої освіти №1 Каланчацької селищної ради Херсонської області" та Гаврилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Каланчацької селищної ради Херсонської області взяли участь в онлайн-челенджі "Вічне слово Шевченка"! 

Творчість Т. Шевченка є імпульсом до розуміння суті української історії, життя народу. Із упевненістю можна говорити, що «Шевченко виступає сьогодні духовним будівничим нашої держави» і доки житиме український народ, доти житиме в народі гнівна й ніжна муза Шевченка.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь