КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Євроінтеграція в дії

Дата: 14.11.2023 19:46
Кількість переглядів: 36

З 8 по 10 листопада 2023 року в м.Брюссель (Бельгія) відбулась Конференція мерів ACT NOW Незламний дух: Розширення можливостей місцевого демократичного врядування для відновлення України.

Активну участь в заходах прийняла начальник Новомиколаївської СВА Євгенія Глєбова.

Конференція мерів ACT NOW 2023 є результатом співпраці міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Європейського альянсу міст та регіонів для відновлення України, Інституту інновацій в політиці та громадської організації “Європейська столиця демократії” за підтримки “U-LEAD з Європою”- мультидонорської програми для України, створеної Європейським союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією. Організатор заходу Європейський комітет регіонів.

Тематика Конференція мерів ACT NOW 2023:

- Розширення можливостей відбудови через місцеве самоврядування

- Розбудова міжнародного партнерства

- відновлення місцевої демократії в період постокупаційного врегулювання.

  Євгенія Глєбова виступила на інтерактивній сесії “Найкращі практики під час війни”, де розповіла про роботу і задачі військової адміністрації, життя українських громадян в тимчасовій окупації. Наголосила, що переважна більшість людей на окупованих територіях віддано чекають на Український Прапор. ЗСУ та державні органи влади  всіх рівнів та ОМС роблять у цьому напрямку все можливе кожен на своєму фронті, наближаючи Перемогу України. Запросила до співпраці з громадами Херсонщини Європейські муніципалітети, адже відновлення територій  плануються з урахуванням найкращого європейського досвіду.

  Дуже символічно, що  Конференція мерів ACT NOW 2023 розпочалась саме 8 листопада 2023, коли Єврокомісія  підписала протокол про початок перемовин про вступ України та Молдови до Євросоюзу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь