A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Протидія домашньому насильству

Дата: 04.04.2024 19:01
Кількість переглядів: 22

Якщо фізичної, моральної чи іншої шкоди систематично завдають найближчі люди — це може бути ситуація домашнього насильства. Але захиститися від кривдника можливо.

💬 На кого поширюється дія законодавства про запобігання та протидію домашньому насильству?

💬 Які є спеціальні заходи щодо протидії домашньому насильству?

💬 Куди звернутися по допомогу?

Інформація про це - в картках.

Залишилися питання?

📞0 800 213 103 Контакт-центр системи безоплатної правничої допомоги (будні з 8:00 до 18:00) Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні.

Дізнайтеся більше про види домашнього насильства та відповідальність за вчинення будь-якого з них на нашому сайті. Посилання в коментарі.

Поділіться цим дописом на своїй сторінці, щоб якомога більше людей дізналися про це!

Возможно, это изображение 1 человек и текстВозможно, это изображение текст «домашне насильство- д” або бездяльнсть, що вчиняються в CİM'ĩ чи в межах мсця проживання або мi̇ж родичами, мж ншими особами, якi̇ спльно проживають однёею см'ею, a також погрози вчинення таких дянь. безоплатна правнича допомога ( Mo ......... нформация станом на 02.04.2024»Возможно, это изображение текстВозможно, это изображение текстВозможно, это изображение текст «спецальни заходи щодо протид" домашньому насильству до спецальних заходв щодо протидё домашньому насильству належать: термновий заборонний припис обмежувальний припис взяття на профлактичний облк кривдника та проведення 3 ним профлактичной роботи направлення кривдника на проходження програми для кривдникив ( пра езоплатна інформация станом на 02.04.2024»Возможно, это изображение текст «спецальни заходи щодо протид" домашньому насильству до спецальних заходв щодо протидё домашньому насильству належать: термновий заборонний припис обмежувальний припис взяття на профлактичний облк кривдника та проведення 3 ним профлактичной роботи направлення кривдника на проходження програми для кривдникив ( пра езоплатна інформация станом на 02.04.2024»Возможно, это изображение текст «куди звернутись за допомогою: 102 полция 0800-213-103 контакт-центр системи безоплатной правничой допомоги 0800-500-202 гаряча лния нацональной полци укратни 15-47 нацональна гаряча лнi̇я 3 протид! домашньому та гендерно зумовленому насильству 0800-500-335 нацональна гаряча лния 3 попередження домашнього насильства, торгвля людьми та гендерно" дискриминаци 0800-500-225 нацональна дитяча гаряча лния опомога нформация станом на 02.04.2024»Возможно, это изображение текст «залишилися питання? якщо y вас залишилися правов питання, ви можете скористатися онлайн сервсами системи безоплатной правничой допомоги: телефонуйте o 800 213 103, контактний центр системи б‘Ðд. дзвнки безкоштовни пишить юристу в телеграм @LegalAidUkraineBot телефонуйте через телеграм http://egalad.gov.ua/telegramcall/ або звертайтесь до найближчого бюро правничо" допомоги»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь