КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

18 квітня  2024 року південне Міжрегіональне управління  Державної служби з питань праці провело засідання

Дата: 30.04.2024 09:32
Кількість переглядів: 29

18 квітня  2024 року південне Міжрегіональне управління  Державної служби з питань праці провело засідання Міжвідомчої робочої групи з питання організації та проведення заходів приурочених до Дня охорони праці у 2024 році та щодо реалізації спільних дій зниження рівня незадекларованої праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань.

Відбулися заходи, щодо  проведення конкурсу призначеного до Дня охорони праці, а саме: з 22.04.2024 по 05.05.2024 року буде проведено (оголошено) конкурси на теми «Мистецтво безпеки праці», «Мистецтво, що рятує життя».

З 22.04.2024 по 26.04.2024 року відбулися заходи, зустрічі, семінари та проведення круглого столу на теми: «Безпека праці на робочому місці», «Безпека праці – право та обов’язок кожного», «Організація охорони праці на підприємстві», «Психосоціальна підтримка робітників на робочому місці», «Основні вимоги Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних  захворювань та аварій на виробництві» та ін.

29.04.2024 року на ТОВ «Південна Енергетична Компанія» відбудеться нарада на  теми « Основні вимоги Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних  захворювань та аварій на виробництві» та «Основні вимоги електробезпеки»

30.04.2024 року – круглий стіл ТОВ «СВП «АГРОСТАР» на тему «Безпека при виконані польових робіт», в закладах освіти м. Одеси та Одеської області відбудуться онлайн семінари на тему «Безпека праці – право та обов’язок кожного».

01.05.2024 року -  семінар в «ТОВ Одеська обласна енергопостачальна компанія» на тему «Безпека праці- право та обов’язок кожного».

02.05.2024 року відбудуться семінари в закладах охорони здоров’я                          м. Одеси та Одеської області на тему «Безпека праці- право та обов’язок кожного».

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь