КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Загальнонаціональна акція єднання та віри «Випусники-2024 року для майбутніх поколінь»

Дата: 29.04.2024 21:43
Кількість переглядів: 29

Довкілля – це все, що нас оточує в природі. Повітря, вода, земля, рослини, тварини – усе це впливає на наше здоров’я, настрій, якість життя. Тому дуже важливо піклуватися про природу і зберігати її чистоту і красу.

Охорона довкілля – система заходів щодо раціонального використання природних ресурсів, збереження особливо цінних та унікальних природних комплексів і забезпечення екологічної безпеки.

Кожен може зробити свій внесок в збереження природи та покращення екологічної ситуації на нашій планеті.

В Україні у третю суботу квітня відзначається День навколишнього середовища, який започатковано у 1998 році згідно з Указом Президента України «Про День довкілля».

 Задля привернення уваги світової спільноти до проблем та становища, в якому перебувають діти України, в рамках підтримки екологічної ініціативи Президента України «Зелена країна» 23 випускники 9,11 класів ОЗ «Каланчацький ЗПЗСО № 1», Новокиївського НВК, Гаврилівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Каланчацької селищної ради Херсонської області долучилися до загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь». Діти висадили 27 одиниць різноманітних дерев та кущів.

Хоч багато випускників знаходяться далеко від рідних домівок, та діти посадили дерева у містах і селах, де наразі проживають. Це великий крок у долучення до спільного відчуття відповідальності за майбутнє та відродження національної єдності.

Цей крок єдності – символ нашим воїнам на передовій щодо незламної віри в нашу Перемогу! Цей крок – підтримка загальноєвропейської зеленої Угоди (Green Deal).

Наразі ворог позбавив нас можливості проводити природоорієнтовані заходи так активно, як це робили та планували раніше, але перемога з кожним днем стає ближчою і ми впевнено продовжуємо боротьбу за вільне та здорове майбутнє нашої Батьківщини і кожне висаджене дерево стає свідченням того, що молодь має силу та бажання змінювати світ на краще.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь