КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Євроінтеграційна діяльність у сфері освіти і науки

Дата: 10.05.2024 12:42
Кількість переглядів: 49

Український народ не раз демонстрував боротьбу за демократичні цінності та спільне майбутнє в європейській сімʼї. І сьогодні Україна відзначає День Європи спільно з іншими країнами ЄС — це підкреслює важливість нашої єдності.

Попри повномасштабне вторгнення, Україна не зупиняється у своїх європейських прагненнях. У червні 2022 року наша держава отримала статус кандидата на вступ до ЄС та має чітке розуміння подальших кроків та реформ, необхідних  для досягнення критеріїв членства.

Євроінтеграція — один із основних напрямів роботи Міністерства освіти і науки України. Впроваджуємо системні зміни, адаптуємо законодавство під стандарти європейського освітнього простору для виконання інтеграційних секторальних показників та перш за все — для поліпшення якості освіти та науки в Україні.

Детальніше про конкретні результати та пріоритетні завдання в євроінтеграційній діяльності МОН читайте на картках.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь