КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

До уваги журналістів: Держкомтелерадіо розпочав прийом творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола

Дата: 17.07.2024 11:51
Кількість переглядів: 30

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу.

Держкомтелерадіо оголошує прийом творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам'яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за пів року до їх висунення на здобуття Премії.

На здобуття Премії до 10 серпня 2024 року подаються:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;
  • примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих медіа/посилання на електронну версію медіа/скановані копії твору/ посилання на інтернет-ресурс, на якому оприлюднено телепередачі та радіопрограми);
  • копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу - копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «На здобуття Премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики»).

З метою оперативного опрацювання поданих документів та дистанційного ознайомлення членів Комітету з Премії з конкурсними роботами клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word та з підписом у форматі pdf), а також електронні версії творів прохання надсилати Держкомтелерадіо на електронну адресу svsk@comin.gov.ua.

Телефон для довідок (044) 278 86 96.

З Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному вебсайті Держкомтелерадіо https://comin.gov.ua/news/polozhennia-pro-premiiu-imeni-viacheslava-chornovola-za-krashchu-publitsystychnu-robotu-v-haluzi-zhurnalistyky

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь