КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Всеукраїнський проєкт «Наш успіх разом з Mr.Leader»: визнання та підтримка кращих практик у дошкільній освіті»

Дата: 20.07.2024 11:04
Кількість переглядів: 80

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» інформує про старт Всеукраїнського проєкту «Наш успіх разом з Mr.Leader»: визнання та підтримка кращих практик у дошкільній освіті» (далі – Проєкт).

Організаторами Проєкту є Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Приватна установа «Український інститут дитинства», Громадська спілка «Про дитинство» та бренд «Mr.Leader».

Основна мета Проєкту полягає у стимулюванні впровадження інновацій та пошуку нових методів виховання й навчання в закладах дошкільної освіти та Центрах освіти і піклування про дітей дошкільного віку, підвищенні професійної майстерності педагогів, популяризації кращого практичного досвіду роботи закладів освіти для дітей дошкільного віку, створенні позитивного іміджу дошкільної освіти в суспільстві; визнання та підтримка кращих практик у сфері дошкільної освіти.

Запрошуємо до участі в Проєкті представників закладів дошкільної освіти, Центрів освіти і піклування про дітей дошкільного віку різних форм та типів власності.

Докладніше: https://imzo.gov.ua/.../vseukrains-kyy-proiekt-nash.../

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь