КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

«Рушник Єдності – Рушник Перемоги України!»

Дата: 24.07.2024 14:05
Кількість переглядів: 87

Долучайтесь до участі в проєкті «Рушник Єдності – Рушник Перемоги України!» 

Організаторами проєкту є Асоціація українських організацій Естонії, Національний конгрес батьків України, Департамент реалізації гуманітарної політики Херсонської обласної державної адміністрації, Херсонський клуб волонтерів, Кіровоградська обласна організація Асоціації платників податків України.

Основна мета проєкту - об’єднання українок та українців, які опинились в різних країнах світу, спільною творчою працею навколо духовних цінностей та традицій України, демонстрація світові сили духу, працездатності, вміння українців об’єднуватись та створювати культурні цінності, навіть у важкі часи війни.

До цієї акції може долучитись будь-яка майстриня, вишивши на рушникові назву свого рідного села, селища, громади, або міста.

Рушник Перемоги буде зшитий з усіх рушників та розгорнутий в столиці Естонії Таллінні, в одному з найкрасивіших місць Європи. Потім Рушник Перемоги мандруватиме столицями Європи, засвідчуючи єдність і талановитість українського народу, здатність творити разом, не дивлячись ні на які перешкоди.

Рекомендовані розміри та вимоги до виконання рушника:

- ширина - 50 см;

- довжина - 1,5 м;

- техніка та орнамент - за бажанням та відповідно до традицій, які до вподоби майстрині;

- тканина – біла, без китиць та мережив.

Роботи просимо разом з інформацією про автора надсилати за адресою: м. Херсон, відділення Нової пошти № 19 за рахунок отримувача Нітчук Ірини, +380672531800

Рушник Перемоги, або Дорога до храму


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь