КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Подорож країнами Європи

Подорож країнами Європи

      В рамках діяльності Пункту Європейської інформації , який відкрито за проектом  УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»)  відбулася цікава захоплююча подорож країнами Європейського Союзу.

11:05 28.03.2017

Молоді – про  Великого Кобзаря

Молоді – про Великого Кобзаря

     «Він був сином мужика і став володарем у царстві духа. Він був кріпаком і став велетнем у царстві людської культури. Він був самоуком і вказав нові, свіжі й вільні шляхи професорам та книжним ученим».                                                                                                                І.Франко

11:02 28.03.2017

Журавлина пісня Володимира Шаваровського …

Журавлина пісня Володимира Шаваровського …

      Днями наша Каланчацька центральна бібліотека знову  одержала чудовий подарунок – літературно - художнє видання, збірничок есе, поезій, пісень, гуморесок  від лауреата численних літературних премій, члена Національної спілки журналістів України, члена Національної спілки письменників України  Марії Йосипівни Баліцької  з Тернопільщини –  давнього друга нашої книгозбірні.  

10:59 28.03.2017

Відділ освіти інформує про проведення атестації

Відділ освіти інформує про проведення атестації

Школи, як і річки, міліють, стають меншими, ми можемо їх втратити, і не лише школи, а й традиції. І живлять такі річки лише діти. Тому все частіше освітянський загал замислюється: як зробити так, щоб педагогічний колектив кожного навчального закладу знайшов своє місце в освітньому середовищі, як забезпечити якість та доступність освіти, сприяти професійному зростанню педагога.

11:49 27.03.2017

Ліга сільських чемпіонів Херсонщини 2016-2017

Ліга сільських чемпіонів Херсонщини 2016-2017

     Команда "Ветеран" селища Каланчак взяла участь в обласній Колосіаді з футболу серед команд ветеранів 40+ "Ліга сільських чемпіонів Херсонщини 2016-2017рр.". В запеклій боротьбі нашим ветеранам вдалося вибороти II місце.

10:56 27.03.2017

Відділ освіти інформує

Відділ освіти інформує

Надзвичайно гамірним видався суботній день 18 березня на подвір’ї Каланчацького міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Здавалося, мешканці навколишніх будинків вже звикли до цього. Але чим швидше наближалась стрілка годинника до 10-00  людей і автомобілів усе більшало. Навчальний полігон розцвів величезними кульковими квітами, яскравими прапорцями і дорожніми фішками. Обладнання виблискувало на сонечку свіжою фарбою. Лунала музика. І усе це, разом узяте, манило учнів, їх батьків та гостей до себе. Запрошувало до цікавого дійства.

14:47 20.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь