A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Уряд ухвалив важливі зміни щодо оформлення закордонних паспортів для статусних дітей за межами України

Уряд ухвалив важливі зміни щодо оформлення закордонних паспортів для статусних дітей за межами України

Відтепер законні представники тимчасово переміщених за межі України дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, звільнені від сплати за автоматизовану обробку даних при оформленні паспорта для виїзду за кордон.

17:09 19.04.2024

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Якщо ви бажаєте,щоб ваша дитина отримала якісну освіту, була ініціативною, здоровою та активним громадянином України чекаємо вас у закладах освіти Каланчацької громади.  У наших закладах освіти ваша дитина відкриє для себе світ нового і цікавого, світ невідомого, але дуже корисного! Дитину проведуть ДОРОГОЮ ЗНАНЬ мудрі вчителі та дріжній колектив закладу.

16:35 19.04.2024

У Новокиївському НВК розпочато прийом документів дітей до 1-го класу

У Новокиївському НВК розпочато прийом документів дітей до 1-го класу

Шановні батьки майбутніх першокласників 2024/2025 н. р.!     У Новокиївському НВК розпочато прийом документів дітей до 1-го класу на дистанційну форму здобуття освіти. Навчання за програмою Нової української школи. 📚Для зарахування дитини до 1 класу батьки або особи, які їх замінюють, до 31 травня 2024 року подають на електронну адресу закладу📩 novokievkaschool@ukr.net такі документи: 1.📝Заява про зарахування до 1-го класу. https://docs.google.com/document/d/10hghaHjKpK61CHta_l9VB0C0eeUAJ3DF/edit?usp=sharing&ouid=113220796820920302447&rtpof=true&sd=true  2.🪪    Копія свідоцтва про народження дитини. 3. 📝Згода на збір та обробку персональних даних.    https://docs.google.com/document/d/1nMWErkd9bPbf-kNarwHkWQo_xUfO3n_W/edit 

15:54 19.04.2024

Гаврилівська загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів запрошує учнів до 1-11  класів

Гаврилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів запрошує учнів до 1-11 класів

Гаврилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів запрошує учнів до 1-11 класів на навчання у дистанційному форматі. Ми пропонуємо зручний та інноваційний підхід до навчання, де кожен учень має можливість здобути якісну освіту не покидаючи зручності власного дому. Чому варто обрати саме нашу школу для дистанційного навчання: компетентні вчителі, які забезпечують індивідуальний підхід до кожного учня; інтерактивні онлайн-уроки та доступ до навчальних матеріалів у будь-який зручний для вас час; можливість взяти участь у відкритих онлайн-консультаціях та зустрічах з педагогами; можливість здобути повноцінну сертифіковану освіту, дотримуючись дистанційних форматів навчання. Запрошуємо всіх охочих приєднатися до нашої віртуальної шкільної спільноти та розвиватися разом з нами! Для отримання додаткової інформації та запису до школи в дистанційному форматі звертайтеся до адміністраціїза вказаними контактами: Ел. пошта: havrylschool@ukr.net Телефон: + 380669694980 ( Viber, Telegram) Ірина Михайлівна Або заповнюйте форму онлайн:https://forms.gle/yXk8nqyPgdQCkDrA8  

15:30 19.04.2024

Увага конкурс!

Увага конкурс!

 Конкурс для студентів та учнів українських навчальних закладів від української компанії МотоЗілла. Наша мета показати важливість мати активну громадянську позицію, що незалежно від віку, завжди можна знайти можливість для підтримати тих, хто прагне бути кращим!

21:51 16.04.2024

На Херсонщині започатковано новий проєкт - «Вишивана Херсонщина»

На Херсонщині започатковано новий проєкт - «Вишивана Херсонщина»

Координаційною радою з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Херсонській обласній державній адміністрації ініційовано проведення в області до Дня Вишиванки акції «Вишивана Херсонщина».

09:02 16.04.2024

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

06:02 16.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь