A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Результати комунікаційної компанії «Людина для людини»

Результати комунікаційної компанії «Людина для людини»

Національна соціальна сервісна служба України спільно з Міністерством соціальної політики та за підтримки Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей реалізує проєкт «Людина для Людини».

20:45 13.03.2024

Приєднуйся до лав прикордонників

Приєднуйся до лав прикордонників

обираєш шлях захисника – обирай професію прикордонника. Новий формат рекрутингу пропонує Державна прикордонна служба України, подробиці за телефоном: 044-230-76-00. З березня почала діяти телефонна лінія, за якою потенційні кандидати зможуть дізнатися про наявні вакансії у прикордонному відомстві, особливості добору і проходження служби саме у лавах прикордонників.

19:16 13.03.2024

Людину з бойовим досвідом можуть вирізняти...

Людину з бойовим досвідом можуть вирізняти...

На війні, кажуть ветерани, все чітко і зрозуміло: є свої і вороги, є "чорне" і "біле", є накази і конкретні задачі. У цивільному житті, яке для них іноді починається з чистого аркуша, постійно змінюються події, щось виходить з ладу, ламаються плани, а люди підводять. Це дратує і вибиває з колії, до того ж часто спрацьовує загострене почуття справедливості, яке посилює негативні емоції. Цивільним важко зрозуміти, через що проходять військові і ветерани, і чому іноді мирне життя для них стає ще більшим випробуванням, ніж бойовий досвід. Чому знайома людина стала такою закритою? Чому агресує, чому відмовляється від допомоги? Ми можемо цього не розуміти, але проявити емпатію — нам під силу.

18:02 13.03.2024

КРИМ ... "СПРОТИВ ТРИВАЄ"

КРИМ ... "СПРОТИВ ТРИВАЄ"

1. Крим - це невіддільна частина території України у межах її міжнародно визнаних кордонів. Відповідно до Формули миру Президента України Володимира Зеленського, суверенітет, незалежність, єдність і територіальна цілісність України в межах її міжнародно визнаних кордонів, що поширюються на її територіальні води, повинні поважатися згідно зі Статутом ООН і принципами міжнародного права. Це є складовою демократичного світу та захисту світового порядку на основі принципу мирного співробітництва.

07:15 13.03.2024

Хочу подякувати ветерану. Як це зробити?

Хочу подякувати ветерану. Як це зробити?

Буває, зустрічаємо військових або дізнаємося, що перед нами ветеран чи ветеранка, зринає думка — як подякувати людині за службу так, щоб не бути навʼязливим, не бовкнути зайвого, не образити?

21:19 12.03.2024

Звернення начальника Каланчацької селищної військової адміністрації до Дня народження Т.Г. Шевченка

Звернення начальника Каланчацької селищної військової адміністрації до Дня народження Т.Г. Шевченка

День народження і день смерті Тараса Шевченка стоять поряд – 9 і 10 березня. Між цими двома березневими днями – 47 років життя, яке стало славою і гордістю української нації.

21:01 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь