КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Неочікуваний сюрприз

Неочікуваний сюрприз

25 травня на урочисту лінійку в Каланчацьку ЗОШ №1 з нагоди останнього дзвоника, завітав селищний голова Володимир Зінчук. Під час виступу Володимир Калинович побажав учням - впевненості у власних силах, незабутніх літніх канікул, учителям - набратись духовних та фізичних сил перед початком нового навчального року, батькам - наснаги та мудрості допомогти своїм дітям отримати належну освіту та стати гідними людьми, та вручив директору школи сертифікат на 10 тис. грн. , для придбання футбольної форми та спортивного інвентарю.

09:05 02.07.2018

Каланчацька ОТГ вперше на змаганнях!

Каланчацька ОТГ вперше на змаганнях!

Один раз на рік державні службовці нашої області залишають свої робочі кабінети, одягають спортивну форму та грають у спортивні ігри, демонструючи вміння, витримку та спритність. До 2018 року за правилами участь у змаганнях приймали працівники райдержадміністрації, але у зв’язку з децентралізацією змінились умови змагань. Цього року вперше Каланчацька ОТГ взяла участь у 17 обласній спартакіаді державних службовців, яка пройшла з 25 – 27 травня 2018 року, а на базі дитячого оздоровчого табору «Прибережний» у смт Лазурне Скадовського району.

09:04 02.07.2018

Перші на кордоні

Перші на кордоні

Сьогодні, в нашому Каланчацькому краї відбулась важлива подія. Поблизу с. Ставки урочисто відкрили пам’ятний знак 79-й миколаївській десантно-штурмовій бригаді. Саме 79-тка, 2 березня 2014 року, першою стала на захист кордону з окупованим Кримом, тим самим подарувавши нашим мешканцям віру, що вони під надійним захистом Збройних Сил України.

09:02 02.07.2018

27 травня 2018 року-День Святої Трійці. П’ятидесятниця Шановні жителі громади!

27 травня 2018 року-День Святої Трійці. П’ятидесятниця Шановні жителі громади!

День Святої Трійці – одне з головних християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Цієї світлої днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу і душевне тепло всім, хто поряд. Віриться, що у цей день світ стає кращим, доброзичливішим і світлішим.

23:55 01.07.2018

Квіти, грамоти й сльози: останній дзвоник відбувся у всіх закладах освіти Каланчацької ОТГ

Квіти, грамоти й сльози: останній дзвоник відбувся у всіх закладах освіти Каланчацької ОТГ

Для шкіл нашої громади, позаду залишилися десятки списаних зошитів та сотні навчальних годин - на урочистих лінійках діти, батьки та вчителі проводжають навчальний рік та вітають випускників із початком нового етапу життя. Ще задовго до початку лінійки діти із букетами, ледь не більшими за самих школярів, метушиться: кожен виглядав улюбленого вчителя, аби вручити своє квіткове вшанування. А «головні» школярі – одинадцятикласники, для яких цей останній дзвоник дійсно останній, поважно крокують серед натовпу малечі.

23:52 01.07.2018

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Від щирого серця вітаю вас зі Святом останнього дзвоника та завершенням навчального року! Хвилюючі почуття переповнюють всіх - від наймолодших учнів до старшокласників. Для випускників останній дзвоник – це початок дорослого та самостійного життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами!

23:51 01.07.2018

Музика вічна! Випускний у школі естетичного виховання!

Музика вічна! Випускний у школі естетичного виховання!

Гарне вбрання на дівчатках, високі підбори, зачіски; у хлопчиків - зосереджені і серйозні обличчя. Сьогодні ці діти – вже дорослі, вони випускники Каланчацької школи естетичного виховання. Зі свідоцтвом про початкову мистецьку освіту всі випускники одержали професію, музичний фах, це перший дорослий документ, який не одноразово стане в нагоді, який завжди і при будь-яких обставинах гарантує кожному можливість заробити «на хліб».

23:50 01.07.2018

– Ало, матусю, чуєш, я вмираю. За мою душу Бога помоли. Я впевнений, нас заберуть до раю Тому що в пеклі ми уже були…

– Ало, матусю, чуєш, я вмираю. За мою душу Бога помоли. Я впевнений, нас заберуть до раю Тому що в пеклі ми уже були…

Загинув! Хіба може бути щось страшніше війни? Коли це слово звучить на кожному кроці у всіх куточках нашої України. Коли батьки ховають дітей, дружини чоловіків, а діти залишаються без повноцінної родини. Коли ми слухаємо по телебаченню про загиблих, то ми співчуваємо втраті, але вона не болить нам сильно, бо це десь там… не з нами…далеко…І нам здається цей біль втрати не буде тягарем нашого серця, але …

23:49 01.07.2018

Розпочалась перевірка готовності пришкільних таборів

Розпочалась перевірка готовності пришкільних таборів

Для дітей канікули – це період зміцнення здоров’я, нових знайомств та пригод. А ще – яскравих вражень, творчості, пізнання світу… Одним з можливих варіантів відпочинку для малечі є пришкільний табір – це не просто місце перебування дитини в час, коли батьки працюють, це справжнє змістовне дозвілля для малечі з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями.

23:47 01.07.2018

Над Каланчацьким краєм замайорів Прапор Європейського Союзу

Над Каланчацьким краєм замайорів Прапор Європейського Союзу

Слово “Європа” для кожного українця вже стало знаковим і означає значно більше, ніж частина світу, в якій ми живемо. Нам пощастило з географічним розташуванням: ми народилися в самій душі Європи – в її географічному центрі. Щорічне святкування Дня Європи, метою якого є висвітлення історичних і культурологічних фактів тісного зв’язку нашої держави з країнами «Старого Світу», чи «Колиски людства», дає усвідомити спільність нашої історії. В цей день українська символіка перемежовується з атрибутами інших країн та акцентує увагу на міждержавних контактах

23:46 01.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь