КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

Урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

День Національної поліції України – це свято мужніх, відважних, сміливих і сильних людей, які щоденно оберігають мир і спокій громадян та демонструють високій професіоналізм, не шкодуючи сил і здоров’я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших.

16:43 04.07.2018

Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України!

Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України!

Витоки виникнення поліції у кожної держави свої. Незмінною залишається суть: зріле суспільство в процесі свого розвитку вирішує створити спеціальну службу для захисту справедливості та власної безпеки. Ваша служба наразі переживає реформування, призване створити ефективну систему захисту життя, здоров'я і прав громадян та протидії злочинним проявам у різних сферах. Ґрунтуючись на принципах справедливості, совісті і честі, Національна поліція України започатковує нові стандарти служіння суспільству.

09:48 04.07.2018

День молоді або таланти рідного краю

День молоді або таланти рідного краю

Кажуть, що у молоді 2 свята – Новий Рік і кожен день. Веселі та завзяті не втомлюються постійно радіти життю, саме їм в останню неділю червня присвячене свято під назвою-«День молоді». Свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Саме тому гучним продовженням заходу до Дня Конституції України, став концерт молодих виконавців. 

09:49 02.07.2018

Каланчацька громада відзначила державне свято!

Каланчацька громада відзначила державне свято!

Знаменно, що день Конституції ми зустрічаємо в червні, коли блакить неба і жовтогарячі лани зливаються в єдине велетенське знамено, що символізує волю і працю. У нашої країни був важкий і тривалий шлях до омріяної незалежності. Багато крові пролилося, щоб вільно говорити рідною мовою, щоб крилато розвівався сьогодні жовто-блакитний стяг, щоб була змога на весь голос заспівати невмирущі слова Чубинського. 

09:47 02.07.2018

28 червня – День Конституції України! Шановні жителі Каланчацької громади!

28 червня – День Конституції України! Шановні жителі Каланчацької громади!

Від щирого серця вітаю вас з 22-ою річницею Конституції України! Відзначаючи цю подію, ми мусимо пам’ятати і пишатися тим, що наші конституційні традиції сягають початку XVIII сторіччя, коли український гетьман Пилип Орлик оголосив «Пакти і Конституції прав і свобод Запорізької Січі». Цей документ закріпив поділ гілок влади, а також права і обов’язки держави та громадян, ставши одним з перших у Європі прикладів конституції демократичного суспільства.

09:46 02.07.2018

Шановні мешканці та гості нашого селища!

Шановні мешканці та гості нашого селища!

З нагоди відзначення 22-ї річниці Конституції України, запрошуємо вас 28 червня 0 19:00 годині на святкову концертну програму, що відбудеться на площі ім..Шевченка. Після завершення концерту - дискотека!

09:45 02.07.2018

«На крилах прощального вальсу "

«На крилах прощального вальсу "

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому ЗНО. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал. Минулого тижня атестати про повну загальну середню освіту та вітання з виходом у “велике життя” отримали всі випускники громади. Не обійшлосьі без медалістів та активістів, яких відзначили відповідними грамотами.

09:44 02.07.2018

Шановні представники молодого покоління! Прийміть щирі вітання з Днем молоді!

Шановні представники молодого покоління! Прийміть щирі вітання з Днем молоді!

Серед багатьох свят, які відзначає наша країна - воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це прекрасна, неповторна та одночасно відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодість — це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Цей період треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте плани.

09:42 02.07.2018

Гучно, спортивно та творчо: саме так у Каланчаці розпочали святкування Дня молоді!!!

Гучно, спортивно та творчо: саме так у Каланчаці розпочали святкування Дня молоді!!!

Сьогодні, 23 червня «шалена руханка» в «серці» нашого селища зібрала більше сотні учасників різної вікової категорії. Упродовж двадцяти хвилин музичного супроводу, під керівництвом інструктора - методиста Катерини Боднарук та всі охочі долучились до виконань фізичних вправ… Ні для кого не секрет, що з роками ми все більше занурюємося в побутові турботи, сімейні проблеми та роботу. Руханка це чудова можливість, для молоді різного віку відірватись від рутини, активно провести свій вільний час, зарядитись позитивною енергією та поспілкуватись.

09:41 02.07.2018

НАГАДУВАННЯ!!! Дорогі односельці!

НАГАДУВАННЯ!!! Дорогі односельці!

Завтра, 23 червня 2018 року о 9 годині розпочнеться ранкова руханка присвяченя «Дню молоді», яка відбудеться на площі Т.Г.Шевченка! Запрошуємо всіх бажаючих! Потрясемо трішки кісточками!

09:40 02.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь