КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Зроблено попередні висновки міжвідомчої робочої групи щодо визначення екологічної ситуації на території Херсонської області

Зроблено попередні висновки міжвідомчої робочої групи щодо визначення екологічної ситуації на території Херсонської області

Сьогодні, 5 вересня, на Херсонщину завітала міжвідомча робоча група щодо  визначення екологічної ситуації на території Херсонської області. До її складу увійшли керівники Міністерства екології та природних ресурсів України, Головного управління ДСНС України, Державної екологічної інспекції України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Міністерства охорони здоров’я України тощо. На чолі з головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Гордєєвим було проінспектовано Чаплинський та Каланчацький райони – прикордонні райони з тимчасово окупованим Кримом, в яких збільшилися скарги місцевих жителів на самопочуття, незрозумілий хімічний осад на предметах побуту й металі. Так, міжвідомча робоча група завітала до села Преображенка Каланчацького району та села Першокостянтинівка Чаплинського району, де поспілкувалися з людьми, а також перевірили кислотний накопичувач біля Сиваша та дамбу Північно-Кримського каналу.

09:09 06.09.2018

На Херсонщині, поблизу окупованої території, проводять обстеження фахові лікарі

На Херсонщині, поблизу окупованої території, проводять обстеження фахові лікарі

Сьогодні, 05 вересня, у шостій ранку група обласних лікарів відправилася до сіл Каланчацького та Чаплинського районів для обстеження, в першу чергу, дітлахів, адже за неофіційною інформацією хімічні викиди заводу «Титанові інвестиції», що знаходиться в окупованому РФ Криму, збільшилися врази. Нажаль, після окупації Криму це відбувається безконтрольно. Станом на 13 годину перевірено більше 300 людей, серед них 270 дітлахів.

09:07 06.09.2018

Гурток для «особливих дітей»

Гурток для «особливих дітей»

Колектив «Храм доброго мистецтва»  Центру дитячої та юнацької творчості  продовжує набір до групи, гурток образотворчого та декоративно - прикладного мистецтва, для дітей з особливими освітніми потребами. Така програма започаткована у 2018 року і стартує з вересня . Основною метою є формування уміння сприймати, розрізняти й аналізувати декоративні форми, виховувати естетичне сприйняття навколишнього світу, забезпечувати доброзичливу атмосферу.

10:45 04.09.2018

ПОВІДОМЛЕННЯ  Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

ПОВІДОМЛЕННЯ Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

Назва містобудівної документації: Детальний план території для розміщення вітроелектростанцій на земельному масиві, що знаходиться за межами населених пунктів с. Бабенківка Перша, Гаврилівка Друга в адміністративних межах Каланчацької селищної ради Каланчацького району Херсонської області.

11:58 03.09.2018

Шановні підприємці! Вітаю вас із професійним святом!

Шановні підприємці! Вітаю вас із професійним святом!

Своєю працею ви активно сприяєте економічному розвитку нашої громади, насичуєте ринок товарами і надаєте різноманітні послуги, підтримуєте та надаєте допомогу військовослужбовцям, які несуть службу у зоні АТО. В день професійного свята щиро бажаю вам оптимізму, впевненості у завтрашньому дні, фінансової стабільності, успішної реалізації всіх планів і задумів. Зичимо щастя, здоров’я, миру і злагоди!

14:42 02.09.2018

Дорогі діти, вчителі, батьки! Щиро вітаємо всіх вас із традиційним вересневим святом – Днем знань.

Дорогі діти, вчителі, батьки! Щиро вітаємо всіх вас із традиційним вересневим святом – Днем знань.

Перше вересня — завжди особливий і хвилюючий момент для кожного із нас: і для першокласників, які вперше переступають поріг школи, і для одинадцятикласників, для яких цей навчальний рік стане останнім; для батьків, які хвилюються не менш ніж учні, і для вчителів, які щоденно віддають свої знання, навчають та виховують.

12:19 01.09.2018

«ВИШИВАНКА – ЦЕ СТИЛЬНО !»

«ВИШИВАНКА – ЦЕ СТИЛЬНО !»

Хто з нас в дитинстві не мріяв підкорити подіум? Вдивляючись в екран телевізора на гарних моделей, подумки уявляли себе на якомусь шикарному конкурсі…Тепер можна не мріяти, можна спробувати, адже 15 вересня відбудеться справжнє дефіле у вишиванках. Отже «Вольні козаки» і «Прекрасні паночки», якщо ви бажаєте проявити себе, відчути себе справжніми моделями, запрошуємо подати заявку на конкурс! Заявки подаються в оргкомітет Центру дитячої та юнацької творчості Каланчацької селищної ради , до 05 вересня 2018 року , вікова категорія учасників від 2 років до 16 років.

22:27 31.08.2018

До уваги мешканців та гостей селища Каланчак!

До уваги мешканців та гостей селища Каланчак!

Запрошуємо вас взяти участь в святкових заходах з нагоди Дня селища Каланчак !!! У програмі: 8 вересня 2018 року  9.00 – шаховий турнір (Каланчацький центр дитячої та юнацької творчості); 9.00 – змагання з футболу на кубок селищного голови (стадіон «Юність»); 9.00 – спортивне свято «Спортивна громада – міцна держава» (стадіон «Юність»).

22:25 31.08.2018

Конференція освітян

Конференція освітян

Традиційно наприкінці серпня освітяни усієї країни зустрічаються на конференціях, щоб підвести підсумки минулого навчального року та визначитися з пріоритетними завданнями на новий. 30 серпня 2018 року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Каланчацької селищної ради "Нова українська школа - від старту до успіху!"

22:21 31.08.2018

Каланчацький козацький курен відсвяткував своє 20-річчя!

Каланчацький козацький курен відсвяткував своє 20-річчя!

Козаччина завжди була однією з найяскравіших сторінок української історії, на славних прикладах якої виховувалося почуття національної самоповаги багатьох поколінь українців. Козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія й оберіг. Сьогодні, 26 серпня, Каланчацький курінь, Прогноївської паланки Херсонського коша відсвяткував свій 20 – ти річний ювілей! Двадцять років нашого козацтва у порівнянні з 500 літньою його історією — ніби й невеликий відтинок часу. Та навіть за цей невеличкий проміжок, наші козаки показати всім, що дух запорозької вольниці, лицарська слава козацтва не вмерла. Зі словами привітань до присутніх звернулись заступник голови райдержадміністрації Наталя Демиденко, перший заступник селищного голови Андрій Лабушний та отаман Каланчацького районного козацького товариства Херсонського коша Українського козацтва Олександр Бовтрюк, які побажали козацького здоров’я, сили духу, незламної волі до перемоги та патріотизму, який допоможе долати будь-які перешкоди!

22:19 31.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь