КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Розіграно кубок «Дня незалежності України»

Розіграно кубок «Дня незалежності України»

Ранок святкового дня для Каланчацької громади розпочався зі справжнього протистояння футбольних команд. Тут на футбольному полі на очах у глядачів та вболівальників змагались справжні футбольні колективи однодумців. Присутні побачили дійсно командну гру з азартом, футбольними пристрастями, жагою перемоги. Після запеклої боротьби призові місця розподілились такий чином: І місце - ФБ «Освіта» смт Каланчак II місце – ФБ «Торнадо»с.Гаврилівка Друга III місце - ФБ «Каланчацький» Каланчацька РДА Найкращий гравець - Андрій Брид, команда «Освіта» Найкращий воротар - Сергій Санін, команда «Освіта» За підтримки селищного голови Володимира Зінчука та першого заступника селищного голови Андрія Лабушного, команди учасники змагання отримали грошове винагородження! Вітаємо учасників та переможців! Бажаємо наступних перемог!

22:17 31.08.2018

Підсумки чемпіонату «Каланчацької ОТГ»

Підсумки чемпіонату «Каланчацької ОТГ»

Футбол це не просто - ти біжиш сюди, а ти сюди. Це кропіткий процес під керівництвом розумних людей. Розумних по життю, або за футбольними мірками - неважливо. Людей, які вміють пояснити, навчити й завести. Не вийти ноги переламати або за суддею побігати, а бути однією командою - Діяти в унісон. Це і є гра. Впродовж всього літа команди Каланчацької громади змагались за першість у чемпіонаті « Каланчацької ОТГ». Сьогодні, у день народження нашої України настав час підбивати підсумки та нагородити найкращих. Ну і звичайно розіграти кубок «День незалежності України», але про це поговоримо пізніше. В запеклій боротьбі, що тривала майже три місяці зустрілись 6 команд, 6 претендентів на перемогу та справжніх переможців всього 3 І місце - ФБ «Торнадо»с.Гаврилівка Друга II місце – ФБ «Каланчацький» Каланчацька РДА III місце - ФБ «Освіта» смт Каланчак Переможці та призери нагороджені кубками, грамотами селищного голови ну й звичайно медалями! Вітаємо наших спортсменів! Ви найкращі!

17:58 24.08.2018

Єдина!Вільна!Неподільна!

Єдина!Вільна!Неподільна!

Можна все на світі вибирати, сину, Вибрати не можна тільки Батьківщину. (Василь Симоненко) День Незалежності кожного року нагадує не тільки українському народу, але і всьому світу, про існування нашої незалежної, демократичної та унікальної країни. За роки незалежності ми зрозуміли, що державотворення — то не суцільне святкування, а насамперед великий труд. Кожен громадянин має усвідомити, що його власний внесок у скарбницю незалежності може стати вирішальним.

14:15 24.08.2018

Шановні мешканці Каланчацької селищної  об’єднаної територіальної громади

Шановні мешканці Каланчацької селищної об’єднаної територіальної громади

Від імені депутатського корпусу Каланчацької селищної ради  та від себе особисто сердечно вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України! Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. Сьогодні наше завдання, завдання усіх громадян України – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту України.

13:08 24.08.2018

Цікаво, Творчо, Креативно!

Цікаво, Творчо, Креативно!

Зазвичай ми звикли, що слово музей у 70% населення викликає почуття нудьги й тільки у 30 % зацікавленість. На жаль на сьогодні це є нормою для населення всієї країни, адже молоді куди цікавіше поюзати комп чи телефон, ніж поринути в життя, що вирувало задовго до них. Працівники краєзнавчого музею Каланчацької селищної ради, не згодні з такою життєвою позиції 70 % і вкотре організували виїзну виставу (задля кращої обізнаності населення з їхньої історією), яка відбулась в кількох локаціях: 1. Виставка нумізматичної колекції музею "Становлення національної валюти" 2. "Девайси минулого" 3. Виставка української обрядової ляльки – мотанки

13:06 24.08.2018

В Каланчаці відбувся довгоочікуваний забіг у повзунках!

В Каланчаці відбувся довгоочікуваний забіг у повзунках!

В Каланчаці відбувся довгоочікуваний забіг у повзунках! Сльози, сміх, жага перемоги та втома, а ще – багато галасу та врешті – задоволені посмішки: сьогодні, 23 серпня, паркова зона біля ЦДЮТ перетворилася на справжній спортивний стадіон. Щоправда, спортсменами були дітлахи, для яких дорослі влаштували «Забіг у повзунках». У рамках цієї сімейної акції 10 УЧАСНИКІВ віком від 8 місяців та до 1 року 2 місяців змагалися на спеціальних доріжках, намагаючись подолати їх якнайшвидше.

22:35 23.08.2018

Урочиста хода та підняття символу нашої держави на КПВВ «Каланчак»

Урочиста хода та підняття символу нашої держави на КПВВ «Каланчак»

Сьогодні український синьо-жовтий прапор знають у більшості країн світу, не тільки як державний прапор Української держави, перш за все, як символ свободи і відваги. Протягом численних історичних перетворень він символізував боротьбу за національне й соціальне визволення українського народу. Після підняття символу державності над рідним селищем, представники громади та району вирушили на КПВВ Каланчак, щоб там на межі з тимчасово окупованим Кримом, засвідчити своє прагнення до свободи, незалежності та гідного життя у єдиній сім’ї. Урочиста хода з державними та кримськотатарськими прапорами, відбулась за участю представників Каланчацької громади, Каланчацького та Чаплинського району.

12:41 23.08.2018

На Каланчацькій землі замайорів жовто-блакитний стяг!

На Каланчацькій землі замайорів жовто-блакитний стяг!

Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. 23 серпня є одним з найбільш знакових свят в історії нашої держави. Цього дня ми віддаємо дань героїчному минулому країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу. Сьогодні о 9 годині ранку, на площі Т.Г.Шевченка відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, участь в яких взяли працівники місцевого самоврядування, виконавчих органів влади, окремих підприємств, установ та організацій району. Право урочисто підняти державний прапор України надано учня Каланчацької загальноосвітньої школи № 2- Гузару Павлу та Нестеренко Діані. Неможливо словами передати почуття, які виникають в кожного українця під час підняття національного стягу, адже він є втіленням споконвічних прагнень до миру, праці, краси та процвітання нашої землі. Слава Україні!

12:40 23.08.2018

Відбувся семінар-практикум «Нова українська школа – нові підходи до навчання та виховання»

Відбувся семінар-практикум «Нова українська школа – нові підходи до навчання та виховання»

21 серпня 2018 року на базі Вадимської ЗОШ І-ІІІ ст.. Мирненської селищної ради (с. Преображенка Каланчацького району) відбувся семінар-практикум «Нова українська школа – нові підходи до навчання та виховання» (далі семінар) для керівників закладів освіти Каланчацької та Мирненської ОТГ. Під час заходу керівники отримали можливість обмінятися досвідом у питаннях практичної реалізації Концепції НУШ та обговорили можливість подальшої співпраці.

22:47 22.08.2018

Шановні односельці та жителі Каланчацької громади! Сердечно вітаю вас з Днем Державного Прапора України!

Шановні односельці та жителі Каланчацької громади! Сердечно вітаю вас з Днем Державного Прапора України!

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Під рідним знаменом Український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Тож нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності Українського народу. Нехай серця наповнюються прагненням до створення спільного надійного майбутнього для нас та наших нащадків, гордістю за патріотів, які відстоюють кордони нашої держави. У цей святковий день зичу усім нам мудрості, патріотизму, взаємної шани і миру у цей непростий для усіх нас час. Хай у кожному домі постає наш Прапор – оберіг майбутнього України. З повагою  селищний голова Володимир Зінчук!

22:15 22.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь