КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Віктор Павлік. Ювілейний концерт

Віктор Павлік. Ювілейний концерт

Харизма України, улюбленець українських жінок, Віктор Павлік приїде в Каланчак з ювілейною концертною програмою". 25 жовтня о 18:00 на сцені Головного БУДИНКУ КУЛЬТУРИ прозвучать тільки хіти, 20 обожнюваних Україною пісень від головного романтика країни. Це буде справжня симфонія музики, улюбленого голосу і віртуозної гри кращих музикантів. Гостей чекають музикальні сюрпризи і найромантичніший осінній день 2018-го. Якщо Ви хочете зробити пропозицію своїй другій половинці, сказати головні слова, на які раніше не наважувались, цей концерт для Вас. Адже кожна пісня цього артиста, це освідчення в коханні "Я вдячний Богу. Я вдячний людям. Свято коли ти поруч з найріднішими людьми", говорить Віктор Павлік.

09:04 02.10.2018

Відбувся семінар-практикум працівників закладів освіти «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді»

Відбувся семінар-практикум працівників закладів освіти «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді»

         Відповідно до плану роботи  відділу  освіти, молоді та спорту виконавчого комітету  Каланчацької селищної ради, з метою координації у закладах освіти Каланчацької об’єднаної територіальної громади, науково-методичної, організаційної і практичної діяльності з різних напрямів туристсько-краєзнавчої роботи, виявлення та поширення кращого досвіду роботи, пропаганди здорового способу життя, 29 -30 вересня 2018 року на території паркової зони с. Роздольне відбувся семінар-практикум працівників закладів освіти «Актуальні проблеми розвитку дитячо-юнацького туризму і краєзнавства в громаді».

08:44 02.10.2018

Як держслужбовці одне з одним змагались

Як держслужбовці одне з одним змагались

Цими вихідними відбулася обласна спартакіада органів місцевого самоврядування Херсонщини. Участь у ній взяли команди з 16 територіальних одиниць регіону: Херсонська обласна рада, 12 райрад, 2 міськради, 1 ОТГ. Серед всіх учасників, пристальну увагу і прихильність більшості привернула саме наша команда, адже ми були єдині, хто не побоявся і гідно представив свою ОТГ! Після урочистого параду команд-учасниць, державні службовці випробували себе у 6 видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки, шахи та перетягування канату.

10:31 25.09.2018

Перший запуск «Сифону»

Перший запуск «Сифону»

Сьогодні, 20 вересня, відбувся перший запуск «сифону». Чесно кажучи момент хвилюючий і важливий водночас, адже питання очищення річки є актуальнішим не тільки з екологічної точки зору, а й задля естетичної насолоди мешканців.  Офіційно будівництво сифону закінчилось на початку 2018 р. і його запуску ми чекали з нетерпінням майже пів року. Щоб змонтувати «сифон» з двох трубопроводів довжиною в 200 метрів від СКК до річки Каланчак, вистачило всього двох місяців. Однак «паперовий» етап зайняв 3 роки. Тільки сам проект довелося переробляти тричі внаслідок змін законодавства та вартості робіт. Але й на цьому не закінчилось, затверджувати його потрібно було в Києві, на що голова Каланчацької об'єднаної територіальної громади Володимир Зінчук витратив купу нервів, але все ж таки досяг поставленої мети. ..

10:30 25.09.2018

Візит до Кочубеївської сільської ради ОТГ

Візит до Кочубеївської сільської ради ОТГ

8 вересня представники Каланчацької селищної ради ОТГ здійснили візит до Кочубеївської сільської ради ОТГ, щодо участі у Програмі «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг. Перша на Херсонщині Кочубеївська ОТГ стала школою передового досвіду для громад області, котрі стали на шлях децентралізації. На думку багатьох присутніх, «вперто йти до своєї мети» - це девіз сільського голови, адже під час знайомства ми впевнились, що ця людина не звикла «здавати задню»…

10:27 25.09.2018

«Лікарняний під час відпустки»

«Лікарняний під час відпустки»

Відпустка — бажана і довгождана пора. Утім, подекуди на заваді відпочинку може стати неочікувана хвороба. Чинним законодавством для працівників, які захворіли у відпустці, передбачені певні гарантії. Які саме? Як їх оформити? Як оплатити відпустку?

09:17 19.09.2018

Шановні рятівники!!! Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем рятівника!

Шановні рятівники!!! Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем рятівника!

Відзначення цього свята є державним визнанням неоціненного внеску сильних духом людей, які з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя громадян від вогню та стихії. Ви цілодобово підтримуєте готовність до боротьби з незваним лихом, завжди оперативно допомагаєте тим, хто потребує невідкладної допомоги.

11:14 17.09.2018

Шановні земляки! 15 вересня ми святкуємо День селища Каланчак.

Шановні земляки! 15 вересня ми святкуємо День селища Каланчак.

День народження нашого селища – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ селища Каланчак, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи селища – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей. Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу. Від щирого серця й від усієї душі зичимо усім нам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє нас на нові звершення, на нові добрі починання. Тож нехай же і надалі процвітає наш Каланчак, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. Нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду!

11:13 17.09.2018

День народження нашої річки!

День народження нашої річки!

Колись наша річка Каланчак була окрасою місцевості:  повноводна, широка, вона відкривала свої обійми не тільки для місцевих жителів, а й давала змогу  невеликим грецьким кораблям заходити в її фарватер.Час нещадно йде далі, і колись  повна сил річка -  зміліла, почала забруднюватись побутовими відходами. Рибний запас скоротився практично до 2-3 різновидностей (і це нам ще пощастило що карась, живуча риба, яка пристосувалась до таких складних умов існування).

20:11 14.09.2018

Оголошення! Шановні односельці!

Оголошення! Шановні односельці!

Протягом вересня місяця по всій території України проходять екологічні акції присвячені Дню малих річок і водойм. Тисячі людей чистять береги річок, озер і ставків, визначають забрудненість води, саджають дерева, ведуть переговори з забруднювачами водойм. Організовують інформаційні кампанії, ходи в захист проектів «Чисті річки».

14:16 13.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь