A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Подарунки – переможцям від «Живої бібліотеки»!

Подарунки – переможцям від «Живої бібліотеки»!

В рамках Всеукраїнського конкурсу «Бібліотека як сучасний інформаційний центр» за проектом «Жива сучасна бібліотека» Каланчацька центральна бібліотека отримала вже другу посилку – добірку  сучасної  літератури провідних українських видавництв від Благодійного фонду «Бібліотечна країна».

16:37 03.04.2017

Сузір'я жіночої поезії  - в «Дивослові»

Сузір'я жіночої поезії - в «Дивослові»

 «Сузір'я  жіночої поезії» - під такою романтичною і глибинно - космічною назвою пройшло засідання  читацького клубу місцевих літераторів  «Дивослово» в літературно-мистецькому залі Каланчацької центральної бібліотеки.

16:31 03.04.2017

Каланчацькі бібліотеки – в  обласній акції «Герої  XXI століття»

Каланчацькі бібліотеки – в обласній акції «Герої XXI століття»

     Виховання у молодого покоління почуття патріотизму, формування високої громадянської свідомості, честі і гідності у сучасних суспільно-політичних умовах, коли країна ціною життя українських військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність,  набуває пріоритетного значення.

16:20 03.04.2017

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Каланчацької селищної ради

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Каланчацької селищної ради

На території Каланчацької селищної ради діє  Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Каланчацької селищної ради , який знаходиться за адресою:смт. Каланчац , вул. Херсонська 20а, тел.: 3 10 96 ,який опікується найбільш матеріально незахищеною категорією громадян – ветерани війни та праці,інваліди,самотні люди похилого віку,які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати.   В рамках децентралізації системи соціального забезпечення, Постановою Кабінету Міністрів України від 23.12.2015 № 1093 передбачено, що Територіальний  центр надає соціальні послуги згідно з розробленими державними стандартами. Територіальний центр забезпечує як безоплатне в обсягах, визначених державними стандартами, надання соціальних послуг так і надання платних соціальних послуги (в межах наявних можливостей), визначених постановою Кабінету Міністрів України від 14 січня 2004 року №12 «Про порядок надання платних соціальних послуг та затвердження їх переліку».   До складу Територіального центру входять такі структурні підрозділи: - відділення соціальної допомоги вдома; - відділення надання адресної натуральної та грошової допомоги.

14:26 28.03.2017

Бібліотеки – в умовах об’єднаної територіальної громади/

Бібліотеки – в умовах об’єднаної територіальної громади/

     Семінар – навчання  працівників  сільських та селищної бібліотек - філій відбувся в Каланчацькій централізованій бібліотечній системі, яка є з першого січня 2017 року в новому статусі  – бібліотека підпорядкована Каланчацькій об’єднаній територіальній громаді.

11:12 28.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь