КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Змагання з баскетболу

Змагання з баскетболу

16 лютого 2018 року команда юніорів 2000-2004 р.н. на чолі з тренером-викладачем ДЮСШ Миколою Літвінчуком представляли  Каланчацьку громаду у змаганнях з баскетболу, які відбулися в м.Гола Пристань у рамках проведення IХ літніх ігор молоді Херсонщини.

10:42 21.02.2018

Змагання з волейболу Кубок «Відкриття сезону» серед чоловіків.

Змагання з волейболу Кубок «Відкриття сезону» серед чоловіків.

Цієї суботи, 3 лютого 2018 року, на базі дитячо-юнацької спортивної школи відбулися змагання з волейболу Кубок «Відкриття сезону» серед чоловіків, у яких прибули позмагатися за право називатися кращими дев’ять команд Каланчацької громади, сусідніх Мирненської ОТГ та населених пунктів Каланчацького району. Присутніх привітала спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту виконкому Каланчацької селищної ради Олена Бака.

13:48 05.02.2018

Про змагання з баскетболу серед школярів, що проходили 2 лютого 2018 року.

Про змагання з баскетболу серед школярів, що проходили 2 лютого 2018 року.

2 лютого 2018 року проводилися змагання з баскетболу 4 на 4 серед команд юнаків та дівчат закладів освіти Каланчацької селищної ради. Баскетбольні баталії проходили у спортивній залі корпусу №2 Каланчацької ЗОШ №1 та в ДЮСШ.

13:46 05.02.2018

Cпортивні змагання з волейболу Кубок «Відкриття сезону» серед жінок

Cпортивні змагання з волейболу Кубок «Відкриття сезону» серед жінок

У суботу, 27 січня 2018 року, у спортивній залі Дитячо-юнацької спортивної школи Каланчацької селищної ради Херсонської області відбулися спортивні змагання з волейболу Кубок «Відкриття сезону» серед жінок. З вітальним словом звернувся до учасників перший заступник селищного голови Андрій Григорович Лабушний, він побажав усім присутнім позитивних емоцій та хорошої гри.

11:03 30.01.2018

Авторський семінар за участю доцента Київського обласного інституту післядипломної освіти ім. Б. Грінченка Олександра Авраменка

Авторський семінар за участю доцента Київського обласного інституту післядипломної освіти ім. Б. Грінченка Олександра Авраменка

  26 жовтня 2017 року делегації учнів 11 класів у супроводі вчителів української мови і літератури з Каланчацької № 1, Каланчацької № 2, Гаврилівської шкіл та Новопавлівського НВК стали учасниками авторського семінару за участю доцента Київського обласного інституту післядипломної освіти ім. Б. Грінченка Олександра Авраменка з теми «ЗНО з української мови та літератури: технологія успіху», який відбувся на базі Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» у м. Херсоні.

11:31 06.11.2017

…Навіки у наших серцях…

…Навіки у наших серцях…

Хто сказав, що Україна - це окраїна? Хто сказав, що українці – то хохли? А я скажу, що у нас в Україні найталановитіші, найпрацьовитіші люди, найчарівніша природа та найдивовижніші місця, і як страшно стає від однієї тільки думки, що все це ми могли втратити. Сьогодні, 21 листопада 2017 року у Головному будинку культуру відбувся захід з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.  Перед присутніми виступив Володимир Зінчук, голова Каланчацької об’єднаної територіальної громади. «…Сьогодні, ідеї за які стояли наші земляки, стояли представники всієї України, втілюються в життя. Сьогодні ми вже стали з вами європейською державою…Я впевнений, що якщо такі герої живуть на Україні, ми маємо майбутнє…» - зазначив Володимир Калинович. Подякою селищного голови за жертовність та мужність у підтримці і захисті свободи, гідності, справедливості, рівності, демократії та верховенства, за активну життєву позицію та з нагоди дня Гідності і Свободи було нагороджено: Сергія Свища та Василя Федчишина.

21:18 21.10.2017

Не словом, а ділом!

Не словом, а ділом!

Реформи що проводить Каланчацька ОТГ подобаються не усім. Більше того, свого часу велись цілі дискусії стосовно коштів які виділились на закупівлю спец. техніки для ККУП «Джерело». Та сьогодні - це є історія. Попри всі розмови, перша маленька перемога сталась 12 жовтня 2017 року коли на подвір’ї селищної ради з’явився новенький екскватор-навантажувач АМКАДОР 702ЕА-01. В той день навіть погода радувала сонячними променями, а діти та дорослі з цікавістю фотографувались з новинкою. Сьогодні ж ми радо зустрічаємо ще три одиниці спец. техніки, а саме: сміттєвіз, дорожню машину комбінована зі змінним устаткуванням ( обладнанням для ямкового ремонту , розкиданням піску, щіткою та снігоочисним відвалом) та вакуумну машину КО-503В...

21:14 21.10.2017

Старти надій

Старти надій

14 вересня 2017 року семикласники з восьми загальноосвітніх навчальних закладів прибули на стадіон "Юність" (смт Каланчак) для участі у ІІ етапі Всеукраїнських дитячих спортивних іграх "Старти надій". У змаганнях з бігу, стрибків у довжину з розбігу, метанні м’яча на дальність, підніманні тулуба та естафеті змагалися 112 юних спортсменів. У загальному заліку стали кращими та були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту виконкому Каланчацької селищної ради: за І місце - команда Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ст. за ІІ місце - команда Роздольненського НВК за ІІІ місце - команда Каланчацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Усі учасники ігор отримали цінні призи від Каланчацької селищної ради.  

17:33 15.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь