КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

«Запобігти, врятувати, допомогти»

«Запобігти, врятувати, допомогти»

Ціна людського життя... Хто знає її краще? Напевно, в першу чергу, — рятувальник. Адже саме він, пробираючись крізь бетонні завали, спускаючись під багатометрову товщу води, приборкуючи полум’я, простягає руку допомоги тим, хто її потребує. На мій погляд рятівник – це вже не професія, це спосіб життя, адже постійно перебуваєш в очікуванні тривоги. З метою ознайомлення підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, а також поваги до професії рятувальник 05 квітня 2018 року пройшов районний етап Всеукраїнського фестивалю «Дружин юних пожежних» під гаслом: «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй!».

22:48 01.07.2018

Збережемо природу – збережемо себе

Збережемо природу – збережемо себе

У житті кожної людини дуже важливу роль грає саме природа, вона є частиною нашого існування. Цього заперечувати не можна. Але чи прагнемо ми її зберегти? Дорога вона нам? Дбайливо ми до неї ставимося? Сьогодні, 5 квітня, напередодні Великодня мешканці Каланчацької громади дали відповідь на ці питання не словом, а ділом. В цей день по всім населеним пунктам відбулась акція «За чисте довкілля».

22:45 01.07.2018

03 квітня 2018 року в Головному будинку культури відбувся публічний звіт голови Каланчацької селищної ради (об’єднаної територіальної громади) Володимира Зінчука.

03 квітня 2018 року в Головному будинку культури відбувся публічний звіт голови Каланчацької селищної ради (об’єднаної територіальної громади) Володимира Зінчука.

На минулому тижні Володимир Калинович вже побував зі звітом в 5 населених пунктах а саме: с. Роздольне, с. Новокиївка, с. Новопавлівка, с. Олександрівка, та с. Гаврилівка Друга, під час якого обговорив з населенням «наболівші» для кожного округу питання та прийняв до уваги побажання населення, стосовно подальшого розвитку громади… Розпочав звіт Володимир Калинович з аналізу роботи апарату та депутатського корпусу впродовж минулого року, детально зупинився на соціальній сфері розвитку: медицини, освіти, духовності, культури й спорту, оскільки турбота про людей є першочерговим завданням. Проінформував громадськість щодо роботи у галузі економіки, залучення інвестицій, реалізації соціальних проектів та державних програм.

22:41 01.07.2018

Перше квітня в ГБК

Перше квітня в ГБК

У році є багато свят, але немає жодного веселіше Дня сміху. Це своєрідна "аномальна зона" на календарі, день, коли похмуру логіку сірих буднів можна порушити яким-небудь несусвітнім бешкетництвом і при цьому не уславитися людиною несерйозною. 1 квітня - день, який не внесений ні в які календарі знаменних дат і всенародних свят і тим не менш засів вже десь у глибині підсвідомості, що передається з покоління в покоління як день розіграшів, жартів, сміху, загалом - як найдавніший з професійних свят. Цього дня в Головному будинку культури відбулось гумористичне шоу. Глядачі з захопленням споглядали за подіями, що розвивались на сцені та від душі посміхались.

22:40 01.07.2018

Здавна усі знають, що усмішка — це така собі«зарядка для обличчя», фейс-білдінг, якщо хочете по-сучасному.

Здавна усі знають, що усмішка — це така собі«зарядка для обличчя», фейс-білдінг, якщо хочете по-сучасному.

1 квітня у День сміху в Каланчацькій ЦРБ відбулось справжня свято гумору, наповнене несподіванками та різноманітними розвагами. Господарі заходу зустрічали гостей згідно з традицією, хлистали вербою та приговорювали: «не я б'ю верба б'є…» і хто його знає чи то дійсно традиція чи можливість згадати образи та задати «стусанів».

22:37 01.07.2018

Людина живе доти, доки живе пам’ять про неї.

Людина живе доти, доки живе пам’ять про неї.

 Традиція доглядати за могилами рідних і близьких вважається однією з найсакральніших з усіх існуючих. Проте, є чимало могил, до яких ніхто ніколи не приходить і вони залишаються сам на сам з природою. 30 березня перед Великоднем, за ініціативи голови органу самоорганізації населення мікрорайону «Каланчацький» Діни Снігурської було організовано суботник із приведення території кладовища в належний естетичний та санітарний стан.

22:35 01.07.2018

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Гаврилівка Друга

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Гаврилівка Друга

30 березня 2018 року, у с.Гаврилівка Друга відбулась презентації публічного звіту Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука про проведені заходи, виконані завдання та їх результати, використані кошти місцевих та державного бюджету та інші питання щодо діяльності селищної ради в 2017 році. У своєму виступі, Володимир Калинович акцентував увагу на основних показниках соціально-економічного розвитку району, бюджетних питаннях, реалізації проектів, здійснених заходах у сфері освіти та медицини.

22:33 01.07.2018

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Олександрівка

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Олександрівка

30 березня 2018 року, у с.Олександрівка відбулось публічне слухання звіту Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука. Звертаючись до присутніх, Володимир Калинович зазначив, що минулий рік був в першу чергу організаційним, і подякував усім, хто сумлінно працював над вирішенням поставлених завдань.  Початок 2017 року видався не легким, і те, що вчасно були перереєстровані всі соціальні заклади, які перейшли в громаду від районної ради, це важка та клопітка робота не тільки спеціалістів апарату, а й кожного керівника установ.

22:30 01.07.2018

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Новопавлівка

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Новопавлівка

29 березня 2018 року, у с.Новопавлівка прозвітував Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук та в.о.старости Віктор Труба. Розпочав звіт Володимир Калинович, який проаналізував роботу апарату та депутатського корпусу впродовж минулого року з усіх стратегічних напрямків, детально зупинившись на інвестиційній діяльності, реалізації соціальних проектів, стані справ в сільському господарстві, промисловості, транспортному сполученні, бюджетних питаннях та на проведеній роботі по виконанню заходів, спрямованих на пріоритетний розвиток галузей освіти та охорони здоров’я. В цілому в 2017 році вдалося забезпечити стабільне функціонування всіх важливих напрямків життєдіяльності Каланчацької ОТГ.

22:28 01.07.2018

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Новокиївка

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Новокиївка

29 березня 2018 року, у с.Новокиївка відбулось публічне слухання звіту Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука. Під час звіту було презентовано інформацію про проведені заходи, про виконані завдання та їх результати, використані кошти державного бюджету та інші питання щодо діяльності об’єднаної територіальної громади у 2017 році. Так, у своєму виступі Володимир Калинович звернув увагу присутніх на тому, що 2017 рік був не простий, але разом з тим багато зроблено. Проте, ще більше викликів стоїть перед нами в 2018 році і саме на вирішені нових завдань потрібно зосередити спільні зусилля.

22:27 01.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь