КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

100 років милосердя

100 років милосердя

Заклопотані своїми буденними справами ми біжимо вперед. Хутчіш – треба встигнути. Купити, здати, обміняти, знайти, попросити… і в цій метушні ми рідко звертаємо увагу на потреби інших людей, на тих хто опинився в складних життєвих обставинах, кому іноді так потрібна допомога. В таких важких життєвих перипетіях на допомогу приходять працівники Червоного Хреста, головні завдання яких - бути там, де людське горе та лихо, допомагати незважаючи на соціальний статус та віросповідання, підтримувати хворих і самотніх у найтяжчі хвилини буття.

23:15 01.07.2018

«Олімпійське лелеченя»

«Олімпійське лелеченя»

Хто з батьків не хоче, щоб їх дитина виросла здоровою і фізично міцною? Безумовно, таке бажання є у кожного. Але далеко не всі знають з чого потрібно починати, з якого віку можна залучення дітей до спорту, а також у який спорт віддати дитину. На всі ці питання можуть відповісти фахівці, для яких тема спорт і діти є основною діяльністю. Наша Каланчацька громада має таких фахівців, які допомагають відшукати себе і розкрити дитячий потенціал.

23:14 01.07.2018

Відбувся розіграш Кубку районної газети «Слава праці» з футболу

Відбувся розіграш Кубку районної газети «Слава праці» з футболу

Ось і дочекалися ми справжньої весняної погоди, а це означає початок нового футбольного сезону, який дає змогу майстрам шкіряного м’яча продемонструвати свої вміння, а вболівальникам отримати задоволення від запеклої боротьби. За традицією щороку розігрується Кубок районної газети «Слава праці». Напевне сьогодні вже ніхто не згадає в якому році він був започаткований, адже тут мова йде про цілі десятиліття. Тому не дивно, що такий вагомий період часу не пройшов безслідно - змінився не один редактор газети; кубок декілька разів оновлював свій вид, а футболісти з часом змінювали поле на трибуни для вболівальників. Та скільки б років не минуло одне є незмінний, Кубок райони як й раніше - найжаданіший для багатьох команд, що приїздять на змагання.

23:13 01.07.2018

Трудовий десант в роботі

Трудовий десант в роботі

Весна на вулиці приносить із собою не лише щебет птахів та первоцвіти, а й безліч сміття залишеного за зиму. Продовжуючи акцію « За чисте довкілля», 19 та 20 квітня 2018 року пройшла весняна толока, з прибирання парку та дитячого майданчик мікрорайону «Преображенський», а також дитячого майданчику біля будівлі селищної ради та паркової зони позаду Головного будинку культури, яка розкинулась понад річкою.

23:11 01.07.2018

«Благодійна Херсонщина – 2017»

«Благодійна Херсонщина – 2017»

Милосердя - величезна сила, що зв'язує і об'єднує людей. Воно допомагає і тим, хто його потребує, і тим, хто його надає. Дуже не просто жертвувати своїми інтересами та проблемами, співчувати комусь, підтримувати, любити та поспішати на допомогу. Це і є виявом людяності, на який в наш час, на жаль, здатен не кожен. Напевно саме через це благодійність завжди поважалася і вважалася найвищою людською чеснотою. Щороку школи, організації та прості громадяни нашої держави приймають активну участь в різноманітних акціях, направлених на допомогу тим хто її потребує. Щоб відзначення кращих та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі, п’ятий рік поспіль діє загальнонаціональний проект «Благодійна Україна».

23:08 01.07.2018

Талант завжди родом з дитинства.

Талант завжди родом з дитинства.

Кажуть, що кожна дитина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. В цьому році таким полем став традиційний обласний огляд-конкурс дитячої та художньої творчості «Таврійський барвограй». 17 квітня молодь Каланчацької об’єднаної територіальної громади продемонструвала майстерне володіння навичками вокального, хореографічного, театрального мистецтва, а також виставковими роботами декоративно-ужиткового, образотворчого та фото мистецтва.

23:04 01.07.2018

Представники агенства US AID відвідали Каланчацьку ОТГ з робочим візитом

Представники агенства US AID відвідали Каланчацьку ОТГ з робочим візитом

16 квітня 2018 року відбулась зустріч керівництва Каланчацької об’єднаної територіальної громади з представниками Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II) та Міжнародної організації права розвитку (IDLO) в Україні. Метою зустрічі є обговорення подальшої співпраці зі створення ЦНАПу европейського рівня - місця спілкування влади і громади міста, де можна одержати будь-яку інформацію, консультацію чи послугу з відповідними побутовими умовами, компетентним і приязним персоналом.

23:02 01.07.2018

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с. М.Горького?

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с. М.Горького?

13 квітня 2018 року, у с.М.Горького відбулось публічне слухання звіту Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука про роботу селищної ради і її виконавчого комітету за 2017 рік. На початку звіту очільник громади розповів про результати реформи децентралізації, а також детально проаналізував доходи та видатки бюджету Каланчацької громади, зупинився на досягненнях у сферах освіти, медицини, комунального господарства та благоустрою.

23:00 01.07.2018

Нові реформи передбачають гідну оплату праці лікарів та надання якісних медичних послуг пацієнтам.

Нові реформи передбачають гідну оплату праці лікарів та надання якісних медичних послуг пацієнтам.

12 квітня перший заступник Каланчацького селищного голови Андрій Лабушний провів нараду з лікарями Центру первинної медико-санітарної допомоги щодо впровадження реформи первинної ланки медицини. Учасники наради обговорили питання зміни господарсько-правового статусу комунальних закладів охорони здоров’я шляхом їх реорганізації з бюджетних установ у комунальні некомерційні підприємства, розглянули переваги реорганізації та механізм втілення цієї реформи на практиці.

22:58 01.07.2018

Благодатний Вогонь передали із Херсонщини до Криму

Благодатний Вогонь передали із Херсонщини до Криму

Щороку мільйони людей у передвеликодній час стають свідками великого дива — сходження Благодатного вогню, який вважається символом благословення Божого роду людському і розноситься паломниками по всьому світу.В ніч з 7 на 8 квітня Херсонщина радо зустрічала Єрусалимський вогонь, який Отець Ігор Семеніх, головний капелан області разом з представниками ХОДА доставили в міжнародний аеропорт "Херсон" із м.Києва…  8 квітня, у День Воскресіння Христового, на КПВВ Каланчак голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв передав Благодатний вогонь з Єрусалима у тимчасово окупований Крим.

22:55 01.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь