КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

…Квіти пам'яті, яка має жити вічно...

…Квіти пам'яті, яка має жити вічно...

Щороку 22 червня наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Сьогодні, селищний голова Володимир Зінчук разом з заступниками та працівниками виконавчого комітету вшанували пaм’ять жертв Другої свiтової вiйни та поклaли квiти до Меморіалу загиблим воїнам.  Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму.

09:39 02.07.2018

Відновимо руханку разом

Відновимо руханку разом

Активний спосіб життя, здорове мислення та сприйняття цього світу – ось що зробить майбутнє нашої країни успішним.  Наукові дослідження свідчать, що здоров’я людини більш ніж на 50-55 % визначається умовами і способом життя, тобто більша частина залежить від правильної організації рухової активності. У сучасному світі спорт - обов’язкова складова здорового суспільства, він повинен займати перше місце у житті громади.

09:37 02.07.2018

Наведемо разом порядок у нашому селищі!

Наведемо разом порядок у нашому селищі!

Літній ранок 20 червня розпочався для жителів мікрорайону «Партизан» трудовими звершенням, адже саме вони організували на своєму «куточку » селища – толоку.  За ініціативи голови органу самоорганізації населення макрорайону «Партизан» Лариси Бруяко, підтримки селищного голови Володимира Зінчука, та небайдужих мешканців села, було пофарбовано дитячий майданчик, упорядковано зелену зону та прибрано сміття. Тепер кілька сотень маленьких мешканців зможуть насолоджуватися іграми на оновленому та прибраному дитячому майданчику.

09:36 02.07.2018

Допомога військовим триває

Допомога військовим триває

Війна на Сході та захист державних кордонів продовжує об’єднувати навколо себе небайдужих жителів Каланчацької громади, які прагнуть підтримати наших військових і у такий спосіб теж брати участь у боротьбі з ворогом.  Минулого тижня селищний голова Володимир Зінчук та його перший заступник Андрій Лабушний звернулись, із закликом до місцевих мешканців та старост сіл долучитися до збору гуманітарної допомоги військовим, що дислокуються на території смт. Чаплинка.

09:35 02.07.2018

Урочистості до дня медичного працівника

Урочистості до дня медичного працівника

Багато людей у дитинстві прагнули бути лікарем, але мало хто з них усе ж таки здійснив мрію свого життя. Хтось знайшов нове захоплення, а хтось просто зрозумів що праця лікаря йому не до душі. Але ті люди, які вирішили все ж таки пов'язати своє життя з медициною, заслуговують найвищу шану. Традиційно, у другу неділю червня своє професійне свято відзначають люди, які обрали для себе найповажнішу і найвідповідальнішу професію — медичний працівник. Саме від їх професіоналізму, відповідальності й гуманізму залежить життя людини. Щороку, в день професійного свята, вони чують на свою адресу слова подяки.

09:33 02.07.2018

Розпочато ремонт доріг власними силами!

Розпочато ремонт доріг власними силами!

Дорожня інфраструктура – це шлях до економічного розвитку будь-якої громади. Усвідомлюючи це у минулому році Каланчацька ОТГ придбала нову техніку для ККУП «Джерело», а саме екскаватор, сміттєвоз, асенізаторна машина та машина дорожня комбінована для проведення ямкового ремонту й очистки доріг від снігу. Звичайно точилось чимало розмов з приводу не цільового використання бюджетних коштів, мовляв нічого доброго з цього не вийде. Та попри думку скептиків, техніка проявила себе досить добре. Вивозили сміття, викачували нечистоти та розчищали вулиці від снігу. Тепер справа дійшла й до ямкового ремонту доріг комунального значення.

09:32 02.07.2018

Посягнути на пам'ять!

Посягнути на пам'ять!

У минулій статті мова йдеться про знищення зон відпочинку, під час її написання я й подумати не могла, що вже через декілька годин буду перебувати у стані трансу і повного нерозуміння від того, що відбувається у нашому селищі. Цього разу вандали посягнули на пам’ять. На кладовищі по вул.. Левицького крадії намагалися пограбувати могилу заради шматка металу… Грабувати кладовища, яка людина здатна на таке?..

09:24 02.07.2018

Не допустимо пожежу разом!

Не допустимо пожежу разом!

Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Торішня трава швидко висихає і легко загоряється від сірника, цигарки. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду навколишньому середовищу. Зупинити вогонь, що набрав сили, буває дуже непросто.

09:23 02.07.2018

17 червня – День медичного працівника Шановні медичні працівники!

17 червня – День медичного працівника Шановні медичні працівники!

Споконвіку більше за всі скарби та будь-які надбання цінувалося здоров'я людини. А тому професія лікаря завжди була, є та залишиться однією з найнеобхідніших і найшановніших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров'я та життя, немає жертовнішої та гуманнішої професії, аніж професія медика.

09:21 02.07.2018

Ген знищення!

Ген знищення!

Шпальти інтернет — видань досить часто майорять заголовками про вандалізм. Читаючи їх мене огортає гнів та сором, за людей, які задля отримання чергової порції адреналіну готові нищити чужу працю та майно. Що це? Ген, який спонукає нищити? Чи бажання бути в злиднях?

09:20 02.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь