КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ У 2018 РОЦІ

ДЕРЖАВНА ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ У 2018 РОЦІ

У межах виконання завдань, визначених Законом України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» і в програмах розвитку економіки, Уряд запровадив комплекс підтримки аграрного сектору. Нині загальний обсяг урядової підтримки становить понад 6 млрд грн. Так, у поточному році державне фінансування аграрного сектору країни здійснюватиметься за програмами:

08:55 17.07.2018

УВАГА!!! Херсонський обласний центр служби кровi iніціює День донора крові в Каланчаку!!!

УВАГА!!! Херсонський обласний центр служби кровi iніціює День донора крові в Каланчаку!!!

Прийом донорiв крові вiдбудеться 24 липня 2018 року з 8:00 до 11:30 на базi Центральної районної лiкарнi. Запрошуємо всіх, хто може підтримати важкохворих пацієнтів Херсонськоії області. В ці спекотні літні дні дуже впала донорська активність, а потреби в донорській крові збільшилися в рази. Від Вашого рішення залежать життя людей! Долучайтеся до донорства крові.

10:32 16.07.2018

Зверніть увагу! Міністерство охорони здоров’я України внесло зміни до Порядку вибору лікаря, що надає первинну медичну допомогу.

Зверніть увагу! Міністерство охорони здоров’я України внесло зміни до Порядку вибору лікаря, що надає первинну медичну допомогу.

Кампанія з вибору сімейних лікарів, педіатрів та терапевтів триває з квітня. Це перша подібна кампанія національного рівня. За цей час виникла необхідність удосконалити порядок подання декларацій про вибір лікаря. Міністерство охорони здоров’я України внесло зміни  до Порядку вибору лікаря, який надає первинну медичну допомогу, що набрали чинності 3 липня 2018 року.

10:21 16.07.2018

16 липня 2018 року – День бухгалтера України! Шановні бухгалтери!  

16 липня 2018 року – День бухгалтера України! Шановні бухгалтери!  

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята та слова вдячності за сумлінну і кропітку працю. Нехай ваш високий професіоналізм, досвід і знання й надалі допомагають з гідністю виконувати свій почесний обов’язок, плідно працювати на благо  розвитку та процвітання рідної громади. Професія бухгалтера вимагає від кожного з вас відповідальності, сумлінного ставлення та відданості справі. Переконаний, що саме завдяки цим чеснотам ви досягнете нових успіхів.

08:35 16.07.2018

Якщо ваші права порушені

Якщо ваші права порушені

Відповідно до статті 8 Закону України «Про захист прав споживачів» (далі – Закон), у разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків придбаного взуття споживач, в порядку та у строки, що встановлені законодавством, має право вимагати: 1) пропорційного зменшення ціни; 2) безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк; 3) відшкодування витрат на усунення недоліків товару. У разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку істотних недоліків, які виникли з вини виробника товару (продавця, виконавця), або фальсифікації товару, підтверджених за необхідності висновком експертизи, споживач, у порядку та у строки, що встановлені законодавством і на підставі обов’язкових для сторін правил чи договору, має право за своїм вибором вимагати від продавця або виробника:

09:55 13.07.2018

Найтаємничіша ніч у році або секретні обряди, що змінюють життя.

Найтаємничіша ніч у році або секретні обряди, що змінюють життя.

Багато чудових свят має, наш, український народ і всі вони супроводжуються красивими, сповненими таємничою силою та глибоким змістом обрядами. Але, мабуть, самим дивовижним та містичним є свято Івана Купала, яке щороку затамувавши подих та з вірою в диво чекає кожна людина… Цього року повністю поринути в містичне минуле наших предків вдалось жителям с.Роздольне. Які в ніч з 6 на 7 липня, відповідно до давніх традицій, відсвяткували купальську ніч — час веселощів, розваг, чаклувань та ворожінь. 

14:11 12.07.2018

«ПРАВА БІЖЕНЦІВ В УКРАЇНІ»

«ПРАВА БІЖЕНЦІВ В УКРАЇНІ»

Дедалі частіше в ЗМІ з’являються повідомлення про затримання осіб, при спробі нелегально перетнути кордон України. Для більшості цих осіб кінцевою зупинкою є не Україна, а інші держави Євросоюзу. При затриманні таким особам надається безоплатна правова допомога відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу». При наданні безоплатної вторинної правової допомоги адвокати роз’яснюють особам про їх права та обов’язки. Зокрема, і про право таких осіб отримати статус біженця в Україні.

11:05 09.07.2018

Сплату земельного податку у 2018 році розпочато!

Сплату земельного податку у 2018 році розпочато!

Згідно норм чинного законодавства  України обов’язковим платежем, що входить до складу податку на майно є плата за землю. Плата за землю – головний бюджетоформуючий платіж всіх сіл, селищ, міст, міст у районах, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.  З метою наповнення місцевих бюджетів, органам місцевого самоврядування надано право на встановлення місцевих податків, які відповідно до законодавства є обов’язковими до сплати на відповідній території.

10:39 09.07.2018

Навчання та інструктажі з охорони праці

Навчання та інструктажі з охорони праці

         На всіх підприємствах, в установах, організаціях забезпечення здоров'я і безпеки умов праці найманих працівників покладається на роботодавця.         Відповідно до Закону України «Про охорону праці» роботодавцем є власник підприємства, установи, організації або уповноважений ним орган, незалежно від форм власності, виду діяльності, господарювання і фізична особа, яка використовує найману працю.

10:30 09.07.2018

Увага! Зміна реквізитів бюджетних рахунків!

Увага! Зміна реквізитів бюджетних рахунків!

Каланчацька селищна рада доводить до відома всіх мешканців об’єднаної територіальної громади, що Державний казначейством України з 01 липня 2018 року змінені всі банківські рахунки та реквізити щодо сплати зобов’язань: з податку на землю, плати на землю орендної ділянки, сплати за розміщення тимчасової споруди та інших договорів та угод.

10:26 09.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь