КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Про що мовчать Каланчацькі степи…

Про що мовчать Каланчацькі степи…

Вдивляючись в тихе, золоте поле, не було навіть думки про страшні події, які увірвались в життя мирного населення в далекому 1941-1943 роках. Саме тут на місці колишнього протитанкового рову зійшлись дві правди «фашистська» і «людська», два протилежних бачення свободи, вибору та честі. Сьогодні, 20 серпня ми не тільки відкриваємо пам’ятник загиблим в роки війни, ми схиляємо голови в пам'ять про тих кого нещадно знищив режим окупантів. Місце, яке стало братською могилою сотень людей освятив священник Української православної церкви Київського патріархату, ієромонах Богдан Костюк. Разом з селищним головою Володимиром Зінчуком, вони наголосили на важливості не тільки  пам’ятати минуле, а й робити з нього правильні висновки, щоб ніколи не повторювалось страшне винищення вкраїнського народу .

16:12 20.08.2018

Каланчацький ясла-садок "Вишенька" завершує підготовку до нового 2018/2019 навчального року.

Каланчацький ясла-садок "Вишенька" завершує підготовку до нового 2018/2019 навчального року.

Кращий спосіб зробити дітей хорошими-це зробити їх щасливими. Дитячий садок-місце, де починається соціалізація дитини,її виховання та освіта. Тому завдання дитячого садочку-створити маленькій людині всі умови для радісного повноцінного розвитку. Каланчацька селищна рада зі свого боку активно сприяє створенню такий умов. Щоб дітям було затишно та взимку тепло у групових приміщеннях ,музичній та спортивній залах за кошти Каланчацької ОТГ встановлено троє вхідних дверей,8 балконних та 69 вікон на суму 198 495 грн.,виділено 10000грн на поточний ремонт укосів. Починаючи з вересня 2017р.за кошти місцевого бюджету значно покращено матеріально - технічну базу закладу та придбано :комп'ютерну техніку,70 комплектів постільної білизни,установлено у кожну вікову групу бойлери,унітаз у групу молодшого віку,оновлено подушки,придбано посуд.

14:14 18.08.2018

Забіг у повзунках

Забіг у повзунках

Нагадуємо, що 23 серпня 2018 року у парковій зоні біля ЦДЮТ прoхoдитимe змaгaння для нaймoлoдших житeлiв Каланчацької громади «Зaбiг у пoвзункaх». Вік учасників – від 8 до 14 місяців (станом на 23.08.2018 року). Запрошуємо бажаючих малюків та їх батьків взяти учaсть у «спринтi». Прийом заяв – до 20 серпня 2018 року. За докладною інформацією звертатись до відділу освіти, молоді та спорту виконкому Каланчацької селищної ради за адресою: смт Каланчак, вул. Херсонська, 1 (ІІІ поверх), тел. 3-14-93.

11:13 18.08.2018

Відбувся комісійний огляд закладів освіти Каланчацької селищної ради

Відбувся комісійний огляд закладів освіти Каланчацької селищної ради

З метою преревірки готовності до нового навчального року за участю представників Держпродспоживслужби, ДСНС, Лабораторного центру відбувся комісійний огляд закладів освіти Каланчацької селищної ради.

11:10 18.08.2018

12 серпня 2018 року - День працівників ветеринарної медицини

12 серпня 2018 року - День працівників ветеринарної медицини

Шановні працівники ветеринарної медицини! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом! Професія лікаря-ветеринара – одна з найдавніших, найгуманніших, найблагородніших, яку обирають за покликанням.  З кожним роком зростає її значимість у суспільстві. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я наших жителів району. Впевнений, що ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням будете виконувати поставлені перед вами завдання, дбати про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю.

13:57 13.08.2018

Розпочато ремонт доріг вулиць З.Космодем'янської та Шмідта.

Розпочато ремонт доріг вулиць З.Космодем'янської та Шмідта.

Десятками років наша дорожня інфраструктура повільно помирала, вибоїни на дорогах ставали більшими та глибшими, що призводило не тільки до незручностей, а й до систематичних ДТП. Розуміючи всю плачевну ситуацію керівництво громади доклали максимум зусиль для вирішення цього питання. Звичайно ніхто не обіцяє, що буде легко і швидко, кілометри поганої дороги та високі ціни на ремонт даються взнаки та позитивні зрушення вже йдуть. Завершивши ремонтні роботи по населених пунктах, ми розпочали їх в Каланчаці. Завдяки спільній роботі селищного голови Володимира Зінчука та голови райдержадміністрації Олега Онуце вдалось вирішити ряд питань по нашому селищу. За рахунок додатково залучених коштів (кошти інвестора) розпочався частковий капітальний ремонт вулиці З.Космодем'янської та вже здійснено грейдерування та насип щебнем вулиці Шмідта. Сьогодні ми повинні усвідомити одну річ, щоб щось збудувати потрібен час! Тому давайте відноситись толерантно та зрозумінням!

13:55 13.08.2018

Шановні мешканці, с. Бабенківка Перша та с Гаврилівка Друга Каланчацької об’єднаної територіальної громади!

Шановні мешканці, с. Бабенківка Перша та с Гаврилівка Друга Каланчацької об’єднаної територіальної громади!

Запрошуємо вас долучитися до громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації  для розміщення вітроелектростанцій на земельному масиві, що знаходиться за межами населених пунктів с. Бабенківка Перша, Гаврилівка Друга в адміністративних межах Каланчацької селищної ради Каланчацького району Херсонської області.

13:49 10.08.2018

Профілактика виробничого  травматизму за  І півріччя 2018 року.

Профілактика виробничого травматизму за І півріччя 2018 року.

                На виконання завдань, покладених на Фонд соціального страхування України по проведенню профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, відповідно до затвердженого плану робіт, графіку перевірок  страховим експертом з охорони праці Скадовського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування  в Херсонській області за І півріччя 2018 року  організовано і проведено 17 планових перевірок стану охорони праці  під час яких виявлено  - 270 порушень та  недоліків нормативно - правових актів з  охорони праці.  З керівниками та спеціалістами  перевірених підприємств, установ, організацій проведено  - 15 нарад та  2  круглих столи.                                                                  

11:32 10.08.2018

Про підсумки роботи Скадовського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області за І півріччя 2018 року.

Про підсумки роботи Скадовського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Херсонській області за І півріччя 2018 року.

На обліку у Скадовському відділенні знаходяться 6128 страхувальників з яких: юридичних осіб – 1366, фізичних осіб (особисто) – 3841, фізичних осіб з найманою працею-роботодавців – 896 та 25 страхувальників іншого типу. За відповідний період Скадовським відділенням УВД ФССУ в Херсонській області надавалось матеріальне забезпечення для застрахованих осіб та членів їх сімей для отримання допомоги: по тимчасовій непрацездатності (включаючи догляд за хворим членом сім’ї), по вагітності і пологах, на поховання; проводилось лікування застрахованих осіб та членів їх сімей у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм, компенсація втрати частини заробітної плати внаслідок нещасного випадку на виробництві та оплата медико-соціальних послуг та лікування потерпілих від наслідків травм.

11:28 10.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь