КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

Урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України

День Національної поліції України – це свято мужніх, відважних, сміливих і сильних людей, які щоденно оберігають мир і спокій громадян та демонструють високій професіоналізм, не шкодуючи сил і здоров’я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших.

16:43 04.07.2018

Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України!

Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня Національної поліції України!

Витоки виникнення поліції у кожної держави свої. Незмінною залишається суть: зріле суспільство в процесі свого розвитку вирішує створити спеціальну службу для захисту справедливості та власної безпеки. Ваша служба наразі переживає реформування, призване створити ефективну систему захисту життя, здоров'я і прав громадян та протидії злочинним проявам у різних сферах. Ґрунтуючись на принципах справедливості, совісті і честі, Національна поліція України започатковує нові стандарти служіння суспільству.

09:48 04.07.2018

День молоді або таланти рідного краю

День молоді або таланти рідного краю

Кажуть, що у молоді 2 свята – Новий Рік і кожен день. Веселі та завзяті не втомлюються постійно радіти життю, саме їм в останню неділю червня присвячене свято під назвою-«День молоді». Свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Саме тому гучним продовженням заходу до Дня Конституції України, став концерт молодих виконавців. 

09:49 02.07.2018

Каланчацька громада відзначила державне свято!

Каланчацька громада відзначила державне свято!

Знаменно, що день Конституції ми зустрічаємо в червні, коли блакить неба і жовтогарячі лани зливаються в єдине велетенське знамено, що символізує волю і працю. У нашої країни був важкий і тривалий шлях до омріяної незалежності. Багато крові пролилося, щоб вільно говорити рідною мовою, щоб крилато розвівався сьогодні жовто-блакитний стяг, щоб була змога на весь голос заспівати невмирущі слова Чубинського. 

09:47 02.07.2018

28 червня – День Конституції України! Шановні жителі Каланчацької громади!

28 червня – День Конституції України! Шановні жителі Каланчацької громади!

Від щирого серця вітаю вас з 22-ою річницею Конституції України! Відзначаючи цю подію, ми мусимо пам’ятати і пишатися тим, що наші конституційні традиції сягають початку XVIII сторіччя, коли український гетьман Пилип Орлик оголосив «Пакти і Конституції прав і свобод Запорізької Січі». Цей документ закріпив поділ гілок влади, а також права і обов’язки держави та громадян, ставши одним з перших у Європі прикладів конституції демократичного суспільства.

09:46 02.07.2018

Шановні мешканці та гості нашого селища!

Шановні мешканці та гості нашого селища!

З нагоди відзначення 22-ї річниці Конституції України, запрошуємо вас 28 червня 0 19:00 годині на святкову концертну програму, що відбудеться на площі ім..Шевченка. Після завершення концерту - дискотека!

09:45 02.07.2018

«На крилах прощального вальсу "

«На крилах прощального вальсу "

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишились в минулому ЗНО. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал. Минулого тижня атестати про повну загальну середню освіту та вітання з виходом у “велике життя” отримали всі випускники громади. Не обійшлосьі без медалістів та активістів, яких відзначили відповідними грамотами.

09:44 02.07.2018

Шановні представники молодого покоління! Прийміть щирі вітання з Днем молоді!

Шановні представники молодого покоління! Прийміть щирі вітання з Днем молоді!

Серед багатьох свят, які відзначає наша країна - воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це прекрасна, неповторна та одночасно відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодість — це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Цей період треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте плани.

09:42 02.07.2018

Гучно, спортивно та творчо: саме так у Каланчаці розпочали святкування Дня молоді!!!

Гучно, спортивно та творчо: саме так у Каланчаці розпочали святкування Дня молоді!!!

Сьогодні, 23 червня «шалена руханка» в «серці» нашого селища зібрала більше сотні учасників різної вікової категорії. Упродовж двадцяти хвилин музичного супроводу, під керівництвом інструктора - методиста Катерини Боднарук та всі охочі долучились до виконань фізичних вправ… Ні для кого не секрет, що з роками ми все більше занурюємося в побутові турботи, сімейні проблеми та роботу. Руханка це чудова можливість, для молоді різного віку відірватись від рутини, активно провести свій вільний час, зарядитись позитивною енергією та поспілкуватись.

09:41 02.07.2018

НАГАДУВАННЯ!!! Дорогі односельці!

НАГАДУВАННЯ!!! Дорогі односельці!

Завтра, 23 червня 2018 року о 9 годині розпочнеться ранкова руханка присвяченя «Дню молоді», яка відбудеться на площі Т.Г.Шевченка! Запрошуємо всіх бажаючих! Потрясемо трішки кісточками!

09:40 02.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь