A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Орієнтуємось на результа

Орієнтуємось на результа

28 березня 2018 року відбувся публічний звіт губернатора ХОДА Андрія Гордєєва. На захід прибули представники з усіх районів Херсонщини. Делегацію від Каланчацького району очолили: голова райдержадміністрації Олег Онуце, голова Каланчацької ОТГ Володимир Зінчук та голова Мирненської ОТГ Андрій Сучок. Свій виступ Андрій Гордєєв розпочав із соціальної сфери, а саме: медицини, освіти, духовності, культури й спорту, оскільки турботу про людей визначає своїм першочерговим завданням. Проінформував громадськість щодо роботи у галузі економіки, залучення інвестицій, розвитку промисловості, агропромислового комплексу, а саме: системи зрошення, яка є одним зі стратегічних напрямків в діяльності обласної державної адміністрації, туризму. Також значна увага була приділення реалізації реформи децентралізації та заходів з безпеки області, в тому числі і інформаційної.

22:25 01.07.2018

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Роздольне

Звіт Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука у с.Роздольне

27 березня 2018 року, у с.Роздольне відбулось публічне слухання звіту Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука про роботу селищної ради і її виконавчого комітету за 2017 рік. На початку звіту очільник громади розповів про результати реформи децентралізації, а саме: створення об’єднаної територіальної громади, до якої на початку 2017 року увійшли 11 населених пунктів: селище Каланчак, села Роздольне, Новопавлівка, Новокиївка, Привілля, Бабенківка Друга, Вербове, Максима Горького, Гаврилівка Друга, Бабенківка Перша, Олександрівка. 

22:23 01.07.2018

Відбулись збори жителів села Максима Горького

Відбулись збори жителів села Максима Горького

22 березня 2018 року відбулись збори жителів села Максима Горького, в яких взяв участь перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчої органів ради Андрій Лабушний. На збори були винесені наступні питання: - звіт в.о.старости села М.Горького; - створення органу самоорганізації населення села; - харчування дітей у школі та дошкільному закладі; - отримання субсидій та соціальної допомоги.

22:22 01.07.2018

Дискотека у розпалі

Дискотека у розпалі

Турбота про молоде покоління є важливою частиною повсякденного життя. Це і патріотичне виховання молоді, її змістовне дозвілля, а також запобігання негативним явищам у молодіжному середовищі та об’єднання молодих людей навколо спільної мети. А що об’єднує краще ніж музика? До вчорашнього дня напевно ніхто не міг сказати, коли відбулася остання дискотека в ГБК. Тому за сприяння першого заступника селищного голови Андрія Лабушного, 17 березня 2018 року відбулась святкова дискотека для молоді. Вечір супроводжувався не просто танцями під запальну сучасну музику, а й різноманітними конкурсами, які були підготовлені заздалегідь. Надзвичайно порадував, то й факт що присутні активно приймали у них участь. 

22:20 01.07.2018

Крок в майбутнє

Крок в майбутнє

16 березня відбулась зустріч Каланчацького селищного голови Володимира Зінчука з Оленою Даниловою та Надією Кравченко, тренерами Всеукраїнської програми для демократичного громадянства в Україні «Демократична школа». В ході зустрічі було обговорено питання співпраці та інструмент розвитку для закладів шкільної освіти.

22:19 01.07.2018

Великий син вкраїнського народу

Великий син вкраїнського народу

Щороку 9 березня Україна святкує День Народження видатного українського письменника, поета, політичного та громадського діяча Тараса Шевченка. Твори Великого Кобзаря відомі сьогодні в багатьох країнах світу. Їх перекладено мовами понад ста народів, вони стали однією із дорогоцінних перлин у скарбниці світової культури. І хоча він не був політиком, проте на його ідеях виховується не одне покоління українців, а його творчі доробки мобілізують та закликають до боротьби за власні права, свободу та людську гідність.

22:17 01.07.2018

ЇЇ величність – ЖІНКА

ЇЇ величність – ЖІНКА

Весна - пора щастя, любові і тепла. Не дивно, що саме в цей період року ми і відзначаємо Міжнародний жіночий день, адже жінка - то справжня берегиня сімейного затишку, яка, як і весна, дарує своїм рідним безкрайню любов і нове життя. Восьме березня, ми Українці, на відміну від інших, святкуємо зовсім по-особливому, бо це єдиний день у році, коли кожна жінка має право на повноцінний відпочинок від усіляких справ. А от сильна половина отримує важливе завдання, проявити всю свою фантазію, аби здивувати та привітати своїх: дружин, матерів, донечок. Цього року Каланчацький селищний голова Володимир Зінчук, приклав максимум зусиль, щоб зробити цей день особливим. Підготовка до свята почалась заздалегідь, і була продумана до найменших дрібниць.

22:14 01.07.2018

Ніхто не хотів помирати…

Ніхто не хотів помирати…

Минає чотири роки від тих жахливих подій на майдані Незалежності, коли пролилась кров невинних людей, коли весь світ сколихнувся від тієї жорстокості, що дала початок новому відліку часу для нас, українців... Чотири роки… А неначе це було вчора… По телебаченню всі канали показують страшні картини кривавих сутичок на вулицях Інститутській та Грушевського. Майдан, як великий смолоскип. Згарище.... і люди... Наші люди! Наші українці там… захищаються від снайперів, міліції, беркуту, хіба ж це не страшно? Хіба ж це не пекло? Лише одна мить і душі Героїв відійшли у вічність через секундні постріли у груди, спину, голову, а разом з тим у саме серце України і кожного українця зокрема!!!! Це потім, коли їх стало сто, їх назвали НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ. Це сотня історій, сотня людських життів, сотня нових зірок на небосхилі. Ніколи не висохнуть сльози матерів, що не дочекалися своїх дітей! Ніколи не загоїться рана на серці України!

22:10 01.07.2018

Ціна чужої війни

Ціна чужої війни

З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі. Двадцять дев'ять років тому сотні сімей, родин, де підростали майбутні солдати, з полегшенням зітхнули. 15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

22:09 01.07.2018

Кохання - то велика дивовижність

Кохання - то велика дивовижність

Кохання - то велика дивовижність: там, де лише народжувалась ніжність, за хвильку може виникнути ніж...Кохання… Кохання…Кохання… почуття не раз оспіване поетами й музикантами, увічнене скульпторами, втілене художниками й письменниками, воно складає важливу частину життя людини, часто будучи основою його існування. За десятки тисяч років ніхто так і не зміг розкрити його вічну таємницю. Воно манить людей, паморочить голову та змушує серце битись з шаленою швидкість.

22:06 01.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь