КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

2 серпня 2018 року-День Повітряно-десантних військ (День ПДВ) 2 серпня 2018 року-День високомобільних десантних військ Збройних сил 5 серпня 2018 року-День Повітряних Сил Збройних Сил України 8 серпня 2018 року-День військ зв’язку України

2 серпня 2018 року-День Повітряно-десантних військ (День ПДВ) 2 серпня 2018 року-День високомобільних десантних військ Збройних сил 5 серпня 2018 року-День Повітряних Сил Збройних Сил України 8 серпня 2018 року-День військ зв’язку України

Шановні воїни, захисники! Від щирого серця вітаю кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу.Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів – запорука миру, спокою та щасливого майбутнього на рідній землі. Від щирого серця вітаю всіх, хто захищав нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. Нехай любов до України та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

08:27 03.08.2018

«Забіг у повзунках»

«Забіг у повзунках»

23 серпня 2018 року відбудеться справжнє спортивне змагання для наймолодших жителів нашої громади - “Забіг у повзунках”. Мета проведення такого забігу – “сприяти цікавому дозвіллю малюків, формувати бажання батьків брати участь в сумісних з дітьми, заходах». Тож запрошуємо бажаючих малюків та їх батьків взяти учaсть у «спринтi». Прийом заяв – до 20 серпня 2018 року. До забігу допускаються малюки віком від 8 до 14 місяців (станом на 23.08.2018 року. За докладною інформацією звертатись до відділу освіти, молоді та спорту виконкому Каланчацької селищної ради за адресою: смт Каланчак, вул. Херсонська, 1 (ІІІ поверх), тел. 3-14-93.

08:15 03.08.2018

«Каланчацькому ЦНАП бути»

«Каланчацькому ЦНАП бути»

«Каланчацькому ЦНАП бути» - саме так під час семінару в м.Херсон перший заступник селищного голови, Андрій Лабушний, окреслив мету нашого приїзду. 26 червня в Херсонському Центрі розвитку місцевого самоврядування пройшов семінар: «Сучасний ЦНАП: інструменти та механізми створення в ОТГ». Метою заходу було обговорення створення ЦНАП та вспровадження надання адміністративних послуг. P.S. Кожен з нас мріє, щоб послуги надавались максимально швидко, комфортно та зручно. Сучасний ЦНАП – це і є те місце де буде можливо впровадити такі критерії для населення. Сподіваюсь, у нас все вийде і той час та зусилля, які наразі ми вкладаємо в цю мету не будуть марними!

08:13 03.08.2018

Сплата земельного податку продовжується!

Сплата земельного податку продовжується!

Нагадуємо, що продовжується сплата земельного податку за 2018 рік, яка триватиме до  29 серпня 2018 року. Пам’ятайте!!!! Несвоєчасна сплата податку тягне за собою застосування штрафних санкцій та пені, у розмірах визначених законодавством. За додатковою інформацією щодо сум нарахованого земельного податку та розрахункових рахунків просимо звертатися до Каланчацької селищної ради або за тел.(05530)32105, а також до в.о. старост по сільським радам.

11:31 30.07.2018

28 липня - День хрещення Київської Русі – України!

28 липня - День хрещення Київської Русі – України!

Дорогі співвітчизники! У день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня хрещення Київської Русі – України! Для нас цей день фіксує і означає кілька принципових понять. Це – спадкоємність тисячолітньої історії України, нашої нації і держави. Це – неподільність Українського народу і його єдність навколо ідеї сильної держави і віри. Це – соборність усіх українців і всіх українських земель навколо рідної державної і духовної столиці – Києва. Це – єдність нашого державного і духовного начала.

18:24 28.07.2018

25 липня 2018 року - День зубного техніка

25 липня 2018 року - День зубного техніка

Шановні стоматологи, у день вашого професійного свята хочеться побажати міцного здоров’я, благополуччя, високих здобутків у професійній сфері і щирих посмішок від вдячних пацієнтів! Хай на обраному шляху вас завжди чекає лише успіх, а праця зараховується сповна!

10:51 25.07.2018

Селищний голова Володимир Зінчук відвідав Люблін з метою вивчення найкращих практик

Селищний голова Володимир Зінчук відвідав Люблін з метою вивчення найкращих практик

Реформа децентралізації відкриває нові можливості для розвитку новостворених громад в Україні.  Країни, що розпочали цей процес набагато раніше, радо йдуть на зустріч та готові поділитись досвідом. Серед країн, що пройшли децентралізацію, саме польська реформа місцевого самоврядування радикально «відрізала» місцеві громади від центральної влади і уже 15 років у державі функціонує система, за якою основні питання вирішуються на місцях, і там же розподіляються гроші на це. 

13:26 24.07.2018

Роз’яснення щодо призначення та здійснення страхових виплат у разі настання нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Роз’яснення щодо призначення та здійснення страхових виплат у разі настання нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Призначення та здійснення страхових виплат потерпілим (членам їх сімей) провадиться відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105 (далі – Закон № 1105). Відповідно до статті 1 Закону № 1105 страховий випадок за соціальним страхуванням від нещасних випадків ? це нещасний випадок на виробництві або професійне захворювання (у тому числі встановлене чи виявлене в період, коли потерпілий не перебував у трудових відносинах з підприємством, на якому він захворів), що спричинили застрахованому професійно зумовлену фізичну чи психічну травму; нещасний випадок або професійне захворювання, яке сталося внаслідок порушення застрахованим нормативних актів про охорону праці.

09:17 19.07.2018

СЛУЖБА В ПОЛІЦІЇ – ТВОЄ МАЙБУТНЄ!

СЛУЖБА В ПОЛІЦІЇ – ТВОЄ МАЙБУТНЄ!

       З 16 липня 2018 року в Херсонській області проводитиметься набір в поліцію – на посади слідчих підрозділів та оперуповноважених секторів кримінальної поліції.  Заробітна плата від 10 000 гривень; соціальне забезпечення згідно діючого законодавства; професійна підготовка за міжнародними стандартами; можливість отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських; перспективу кар’єрного росту.

09:42 18.07.2018

Пільгове перевезення громадян на 2018 рік

Пільгове перевезення громадян на 2018 рік

Рішенням двадцять сьомої сесії від 09 лютого 2018 року № 476 затверджено Положення про порядок компенсації витрат за пільгове перевезення окремих  категорій громадян на  міських  та приміських автобусних  маршрутах загального  користування. Відповідальний працівник селищної ради (приміщення Каланчацької селищної ради, каб. №13) та в.о. старост сіл за зверненням громадян пільгових категорій видають два талони на пільгову поїздку один раз на місяць. Громадяни надають під час поїздки перевізнику пільгові талони та документ, що дає право на пільгу.

11:13 17.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь