A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

15 тисяч українців зареєструвалися в ITSkills4U, щоб вивчати хмарні технології

15 тисяч українців зареєструвалися в ITSkills4U, щоб вивчати хмарні технології

ITSkills4U — це міжнародна навчальна програма для тих, хто хоче розвинути навички у сфері хмарних технологій. Для українців доступ до навчання та міжнародних сертифікацій безоплатний. Наразі вже 15 тисяч українців зареєструвалися на платформі. А деякі випускники вже почали нову кар’єру в напрямах Big Data, Software Engineering, Сloud Support. Інші — отримали підвищення на поточному місці роботи. Сьогодні в ІТ-сфері — тисячі актуальних вакансій, пов’язаних з хмарними технологіями. Є запит на cloud-інженерів, фінансистів зі знанням хмари, розробників, системних адміністраторів, архітекторів рішень тощо. ITSkills4U допомагає всім охочим розпочати або розвинути кар’єру в tech. Серед учасників програми — студенти, лікарі, кадастрові фахівці, логісти, діджитал-маркетологи, спеціалісти підбору кадрів, дизайнери, інженери промисловості, фармацевти, фінансисти та ІТ-фахівці.

16:02 15.06.2023

Мінцифра представляє на Дія.Освіта освітній серіал для людей елегантного віку

Мінцифра представляє на Дія.Освіта освітній серіал для людей елегантного віку

Міністерство цифрової трансформації України разом з Програмою розвитку ООН в Україні презентували новий освітній серіал на платформі Дія.Освіта — Базові цифрові навички для людей елегантного віку. Курс містить 10 серій, під час яких онуки розповідають старшим родичам, як встановити месенджери на смартфон, користуватися пошуковиками, записатися до лікаря, поповнити мобільний рахунок та користуватися хабами цифрової освіти Дія.Освіта.

10:06 15.06.2023

Про оцінку шкоди довкіллю від російської агресії дізнавайтесь безкоштовно на освітній онлайн платформі Prometheus

Про оцінку шкоди довкіллю від російської агресії дізнавайтесь безкоштовно на освітній онлайн платформі Prometheus

Росія мусить заплатити за усе, що знищила. У тому числі за зруйноване довкілля. Але замало сказати «росія вчиняє екологічні злочини». Це треба доводити. Фактами. Цифрами. Факти треба фіксувати, цифри – обрахувати. Саме цьому – як рахувати збитки, завдані російською агресією довкіллю, природі – присвячений безоплатний курс на освітній платформі Prometheus «Оцінка шкоди довкіллю від російської агресії».

09:59 14.06.2023

Уряд створив Міжвідомчу робочу групу з антикорупційних цифрових інструментів

Уряд створив Міжвідомчу робочу групу з антикорупційних цифрових інструментів

Міжвідомча робоча група допоможе оперативно і своєчасно вживати заходів у сфері цифровізації, які передбачені Державною антикорупційною програмою на 2023-2025 роки. Зокрема, цифровізувати різні галузі, щоб запобігти корупційним схемам і махінаціям. Антикорупційною програмою передбачено впровадження 63 цифрових продуктів — інформаційних систем, електронних комунікаційних мереж, засобів інформатизації тощо. Серед них — удосконалення функціонування Єдиного реєстру об’єктів державної власності, введення в експлуатацію єдиного електронного Містобудівного кадастру, створення інформаційно-комунікаційної системи «Єдина інформаційна система обліку Національної програми інформатизації».

19:25 13.06.2023

Інформація про безпекову ситуацію в області 12.06.23

Інформація про безпекову ситуацію в області 12.06.23

Начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін розповів про безпекову ситуацію в області.  Запровадження обмежень на вʼїзд до визначених районів, заборони купання у водоймах, а також щодо процедури огляду місцевості після спаду води.

14:53 13.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь