A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

На Херсонщині ЗАБОРОНИЛИ вихід і перебування суден та інших плавзасобів на водних обʼєктах

На Херсонщині ЗАБОРОНИЛИ вихід і перебування суден та інших плавзасобів на водних обʼєктах

Таке рішення прийнято з метою забезпечення безпеки судноплавства та громадян на водних об’єктах, мінімізації ризиків диверсій і терористичних загроз у внутрішніх водах України.

22:01 25.04.2023

Візьміть участь у документальному фотопроєкті "Український фотощоденник" 

Візьміть участь у документальному фотопроєкті "Український фотощоденник" 

Не важливо, з якої Ти частини України, звідки Ти родом, якого походження та якою мовою Ти сьогодні розмовляєш. Твій дім – Україна, а отже Ти – Українець. Ми - Українці. Долучайтесь до документального шведсько-українського фотопроєкту "Український фотощоденний", розкажіть свою історію про досвід вимушеного переміщення. Вона не лише висловить солідарність з іншими українцями, а й розкаже усьому світу про реалії війни та виклики сьогодення Інформація за посиланням: https://www.ukrainianphotodiary.org Свої фотографії можна розмістити за наступними посиланнями по напрямках: 1)Станьте свідком. Покажіть світові, що відбувається в Україні: https://ukrainianphotodiary.smugmug.com/upload/hdx9mF/up 2)Війна очима дітей. До цього розділу діти можуть завантажувати свої фотографії зроблені власноруч. Ми запрошуємо вчителів та батьків взяти участь у цьому проєкті разом з дітьми. Окрім світлин, маленькі українці також можуть фотографувати малюнки та свої рукописні розповіді про війну. Станьте частиною нашого проєкту "Український фотощоденник". Надсилайте фотографії за посиланням: https://ukrainianphotodiary.smugmug.com/upload/djMLXj/kids

21:46 25.04.2023

Інформація щодо ворожих обстрілів Херсонщини 24.04.23

Інформація щодо ворожих обстрілів Херсонщини 24.04.23

За інформацією Херсонської ОВА, російські окупанти 61 раз обстріляли мирні населені пункти Херсонщини. Випустили 386 снарядів з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, ПТРК, безпілотників та авіації.

09:59 25.04.2023

Безоплатний курс «База: Сучасна військова підготовка» на Prometheus

Безоплатний курс «База: Сучасна військова підготовка» на Prometheus

На освітній платформі Prometheus запущено безоплатний курс «База: Сучасна військова підготовка», націлений надати ключові знання із військового вишколу, орієнтовані на досвід цієї війни. Програма охоплює головні напрями: від загальної підготовки і побутових умов на фронті до видів озброєння, тактичної підготовки та аеророзвідки. Також курс містить основи тактичної медицини і психологічної підготовки.

12:31 24.04.2023

Наша перемога в цій війні буде спільною – усіх, хто її наближав – звернення Президента України

Наша перемога в цій війні буде спільною – усіх, хто її наближав – звернення Президента України

«Сьогодні хочу зосередитися на словах вдячності. Перше – воїнам. Усім, хто зараз у бою, на позиціях, у бойових завданнях… Авдіївка, Марʼїнка, Бахмут, Лиманський напрямок, Сіверський… 35-та окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Остроградського, 55-та окрема артилерійська бригада «Запорізька Січ», десантники нашої «сімдесятдевʼятки» – дякую вам, воїни! Незмінно хоробрі й міцні! 80-та бригада ДШВ – дякую за зразкове знищення ворога під Бахмутом. Молодці, хлопці! 54-та окрема механізована бригада імені гетьмана Мазепи – дякую за стійкість, за захист позицій, а отже, за захист України!

23:11 23.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь