A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Без папірців та хабарів: на порталі Дія можна буде отримати кваліфікаційні документи для моряків. Долучайтеся до бета-тесту

Незабаром на порталі Дія буде доступна революційна послуга — Отримання кваліфікаційних документів для моряків. Це перший сервіс у сфері, який усуне корупцію і повністю змінить підхід до комунікації між моряками та Адміністрацією судноплавства. Долучитися до бета-тесту можна за посиланням.

19:04 28.06.2023

Які державні податкові послуги доступні на Гіді?

Кожен, хто працює в Україні, повинен сплачувати податки. Однак часто люди просто не знають, куди звернутися, щоб, наприклад, оформити картку платника податків чи підтвердити статус податкового резидента України. Отримати податкові послуги швидко та без зайвого стресу допоможуть покрокові інструкції на Гіді з державних послуг.

21:32 20.06.2023

Державні послуги підтримки та захисту дітей на Гіді

Уже вдруге Україна відзначила Міжнародний день захисту дітей в умовах повномасштабної війни. У час, коли права маленьких українців жорстоко порушуються, як ніколи важливо робити все можливе, щоб наші діти мали безпечне та повноцінне дитинство. Підготували добірку послуг, які допоможуть забезпечити фізичний, психологічний та соціальний розвиток маленьких громадян нашої країни.

10:00 09.06.2023

Замінюйте водійське посвідчення у смартфоні не виходячи з дому: скористайтеся послугою в Дії

Ви можете за кілька кліків подати заяву про заміну посвідчення водія в застосунку Дія. А потім забрати готове водійське в сервісному центрі МВС. Або ж взагалі відмовитися від пластикового документа й отримати електронне посвідчення водія. Послугою можуть скористатися водії, які:

09:12 25.05.2023

Для іноземців, іммігрантів та осіб без громадянства — державні послуги на Гіді

Попри війну Державна міграційна служба працює у звичному режимі та готова допомогти іммігрантам отримати необхідні державні послуги: як-от оформити посвідку на проживання чи посвідчення для виїзду за кордон. На Гіді з державних послуг зібрані держсервіси у сфері громадянства та міграції. Ділимося добіркою, щоб іноземцям не доводилося годину розбиратися, як отримати ту чи іншу послугу:

20:01 16.05.2023

Подавайте заяву про ремонт пошкодженого житла в Дії: у застосунку доступна програма єВідновлення

У застосунку Дія доступна нова послуга єВідновлення. Українці, чиї домівки постраждали через бойові дії, можуть подати заяву і отримати грошову допомогу на ремонт житла. З березня 2022 року у застосунку та на порталі Дія надійшло більше 373 тисяч повідомлень про пошкоджене та зруйноване майно українців. Уряд розробив прозорий та ефективний план відбудови, щоб люди якомога швидше повернулися в рідні домівки. Один із етапів — програма єВідновлення.

15:36 10.05.2023

Ще одна послуга для водіїв: у Дії можна скасувати належного користувача

Відтепер у застосунку Дія можна не лише поділитися автівкою, а й скасувати шеринг, якщо такої потреби більше немає. Послугою можуть скористатися як власник транспортного засобу, так і належний користувач. Уже понад рік у Дії можна за кілька кліків поділитися техпаспортом з іншою людиною. Сервіс став одним з найпопулярніших серед автомобільних послуг, адже дозволяє шерити авто швидко та зручно. Тоді як раніше доводилося передавати техпаспорт із рук в руки.

22:19 27.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь