A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

АКСЕЛЕРАЦІЙНА ПРОГРАМА ЦИФРОВІЗАЦІЇ ГРОМАД ВІД МІНЦИФРИ, ПРОГРАМИ «U-LEAD З ЄВРОПОЮ» ТА SOCIALBOOST

SocialBoost за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою» запускає акселераційну програму для громад та допоможе створити й реалізувати проєкти цифрової трансформації.

12:15 07.02.2023

Цифровізуємо митну сферу і боремося з корупцією: діліться фідбеком про зміни в законодавстві і нову систему розмитнення авто

Розмитнення авто – одна з найбільш довгоочікуваних послуг в Дії. Багато українців хочуть купувати нові авто за кордоном і прозоро та без корупції ввозити їх в Україну.  Зараз триває робота над митною реформою: розробка законодавчої бази, послуги в Дії. Вона покаже, наскільки швидкою і прозорою може бути українська митниця. Але вже зараз ви можете поділитися фідбеком щодо реформи митної галузі і нової системи розмитнення авто. 

15:08 28.01.2023

Як оформити посвідчення особи на повернення в Україну для депортованих українців

З початком повномасштабного вторгнення росіяни вчиняють численні воєнні злочини проти цивільного населення України. Депортація є одним з таких злочинів окупантів, коли сотні тисяч цивільних українців вимушено опиняються на ворожій території, часто без документів. 

13:08 27.01.2023

Сім'ї з дітьми зможуть подавати заяви про отримання допомоги на порталі Дія. Долучайтеся до бета-тесту послуг

Незабаром на порталі Дія сім'ї з дітьми зможуть подавати заяву про отримання допомоги від держави. Послуги будуть доступні для осіб, які усиновили дитину; людям, які доглядають за хворою дитиною; особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю; одиноких матерів або батьків, які не перебувають у шлюбі. Якщо ви належите до однієї з категорій, долучайтеся до бета-тесту за посиланням.  Продовжуємо цифровізувати соціальну сферу, щоб українці могли зручно і швидко отримувати держпослуги. Команда Мінцифри працює над тим, щоб окремі категорії батьків з дітьми могли подавати заяву про отримання допомоги від держави на порталі Дія. 

11:16 25.01.2023

Державна міграційна служба України продовжує надавати послуги українцям за кордоном

З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України майже 34 млн громадян пройшли прикордонний контроль. Серед них громадяни, які вимушено виїхали під час бойових дій у пошуках порятунку. Але всі вони мали змогу скористатися послугами і сервісами МВС за межами держави. 

10:46 25.01.2023

Нові освітні можливості від Google Cloud за інформаційної підтримки Мінцифри та Дія.Цифрова освіта

Google продовжує безкоштовну програму «Розвивайте кар’єру з Google Cloud» для українців та оголошує про набір учасників на другий потік. Навчання на програмі буде спрямоване на вивчення технологій машинного навчання (Machine Learning) та роботу з даними. Міністерство цифрової трансформації України та національний проєкт Дія.Цифрова освіта є інформаційними партнерами хабу. Понад 17 000 українців вже отримали знання та практичні навички роботи з хмарними технологіями за підсумками першого потоку навчання. Тепер, ще більше можливостей для працевлаштування й розвитку IT в Україні. Учасники програми матимуть можливість скласти іспит та отримати міжнародну сертифікацію Google Cloud, а також інші призи.

18:31 23.01.2023

Цифрова трансформація за межами України: Мінцифра ділиться технологічними рішеннями зі світом

Разом з європейськими партнерами Мінцифра представила міжнародну ініціативу — Digitality, яка має на меті цифрову трансформацію інших країн. Ініціатива почне реалізовуватись з 2023 року та посилить співпрацю між Україною та країнами світу в цифрових рішеннях. Платформа Digitality допоможе країнам, які хочуть впровадити цифрові продукти в державні структури через обмін успішним досвідом України, Естонії, Польщі та інших країн.

17:15 21.01.2023

Ділимося українським досвідом цифровізації: USAID надасть 650 тисяч доларів на розробку підходу з впровадження Дії у світі

Під час Всесвітнього економічного форуму Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров зустрівся з головою USAID Самантою Пауер, щоб обговорити подальшу співпрацю USAID з Україною. Головна мета – просування українського досвіду цифрової трансформації у світі. Саманта Пауер анонсувала, що USAID планує виділити близько 650 тисяч доларів для формування підходу до поширення цифрового досвіду України та мобільного застосунку Дія на інші країни. Крім того, USAID активно розробляє новий проєкт підтримки цифровізації України. 

10:18 21.01.2023

Співпраця Мінцифри і Nokia: компанія надає Україні 5000 WiFi Beacons

Мінцифра та Nokia продовжать спільно розвивати українську телеком-інфраструктуру, інтегрувати Україну в міжнародний телеком-ринок, збільшувати кількість українських телеком-фахівців та підсилювати потужність інтернет-мереж. Про це домовилися Віцепрем'єр- міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та CEO Nokia Пекка Лундмарк під час зустрічі в Давосі. «Ми вдячні міжнародному техгіганту за комплексну допомогу у телекомунікаційній сфері. Вже маємо перші результати співпраці. З початку повномасштабного вторгнення Nokia передала Україні 1 770 WiFi Beacons, які забезпечують інтернетом укриття шкіл. Наступного тижня надійде друга партія — ще 3 230 WiFi Beacons. Завдяки цьому ще більше українських школярів зможуть продовжувати навчання навіть під час повітряних тривог. Впевнений, що разом зробимо цифрову інфраструктуру ще більш стійкою та сучасною», —  зазначив Михайло Федоров.

23:16 20.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь