A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Національна поліція запустила новий мобільний додаток із пошуку зниклих дітей

Це мобільний застосунок «Reunite Ukraine». Додаток, розроблений у партнерстві з американською компанією «Find My Parent», який допомагатиме возз’єднанню українських родин, котрі втратили зв'язок через війну або були незаконно депортовані.

15:13 07.04.2023

Курс «Що має знати внутрішньо переміщена особа?» на Prometheus

З початку повномасштабної війни Росії проти України мільйони українців вимушено покинули свої домівки та стали внутрішньо переміщеними особами (ВПО). Люди, які тільки вирвалися з гарячих точок чи окупації, мають знайти в собі сили почати нове життя на новому місці. Переселенці знаходяться в особливо вразливому стані, оскільки вони вимушені були змінити не лише постійне місце проживання, а й звичне коло спілкування та, часом, і сферу діяльності.

09:12 07.04.2023

У травні набере чинності Закон про компенсацію за понівечене окупантами житло. Як і хто може її отримати?

22 травня цього року набирає чинності Закон №2923 про “Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок збройної агресії рф проти України”. 

21:58 06.04.2023

Як оформити пенсію за допомогою Дія.Підпису

Українці мають можливість подати заяву на призначення пенсії онлайн. Якщо особа не має кваліфікованого електронного підпису (КЕП), оформити пенсію можна за допомогою Дія.Підпису. Така можливість реалізована на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (ПФУ). 

16:27 04.04.2023

Розширюємо функціонал шерингу авто: незабаром в Дії можна буде скасувати належного користувача. Долучайтеся до бета-тесту

Наша команда працює над розширенням функціоналу шерингу авто в Дії і незабаром у застосунку можна буде скасувати належного користувача. Долучайтеся до бета-тесту послуги за посиланням.  Шеринг авто — послуга, яку команда Мінцифри презентувала під час Diia Summit в лютому. З початку повномасштабного вторгнення сервіс був недоступний через відключення реєстрів. Влітку відновили послугу, адже вона одразу сподобалась користувачам швидкістю та зручністю. Уже понад 103 тисячі разів українці пошерили техпаспорт у застосунку Дія. 

19:13 27.03.2023

Які земельні сервіси доступні на Гіді з державних послуг?

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмежити використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити. Добірка доступних на Гіді з державних послуг сервісів у сфері земельних відносин:

18:28 20.03.2023

Залишків «пакунку малюка» в медичних закладах вистачить до кінця червня 2023 року, новий тендер заплановано на кінець березня

“Пакунок малюка” - одна з затребуваних новацій для родин, які стають батьками. Уряд приділяє багато уваги - і виділяє значний обсяг коштів на його закупівлю. Зокрема, у бюджеті на 2023 рік закладено 1,43 млрд грн на закупівлю “пакунків”, а також на надання грошової компенсації родині за невикористані пакунки.

18:41 16.03.2023

На порталі Дія доступний розділ «Моє будівництво» в кабінеті громадянина: зберігайте усі документи будівельної сфери й перевіряйте їх статус у кілька кліків

На порталі Дія зручне оновлення — розділ «Моє будівництво» у кабінеті громадянина. У ньому відображаються всі документи будівельної сфери, у яких ви вказані як замовник будівництва. Так, можна подивитися коротку інформацію про документ, а також статус його розгляду органами будівельного контролю. Скористатися розділом «Моє будівництво» можуть як фізичні, так і юридичні особи. До того ж відображаються всі документи незалежно від способу подання — через портал Дія чи ЦНАП.

17:13 16.03.2023

Українці можуть користуватися електронним судовим рішенням у Дії замість паперового документа: нова послуга в Дії

У застосунку Дія можна отримати електронне судове рішення з кваліфікованим електронним підписом суддів. Документ має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог. Судове рішення — це документ, у якому відображається результат судової справи. Наприклад, підтверджується факт розлучення пари.

10:15 09.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь