A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Відтепер у Дії можна згенерувати COVID-сертифікат, якщо ви вакцинувалися за кордоном

Пацієнти, які отримали щеплення проти COVID-19 за кордоном, можуть сформувати COVID-сертифікат у Дії. Усі дози вакцини, отримані і в Україні, і за межами країни, будуть враховані в документі в застосунку. Багато українців чекали на таку можливість — і нарешті вона доступна завдяки новому технологічному рішенню МОЗ — зчитувачу, що перевіряє справжність цифрових документів про вакцинацію. Під час прийому лікар має відсканувати QR-код іноземного COVID-сертифіката і переконатися в його достовірності.

17:08 08.03.2023

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи

Мінсоцполітики перезапускає програму «Рука допомоги», яка спрямована на допомогу малозабезпеченим особам у відкритті власної справи. На реалізацію програми державою виділено 9,6 млн грн.

21:48 06.03.2023

«Антикорупція» — новий освітній серіал на платформі Дія.Цифрова освіта

Глобальний договір ООН в Україні запустив новий освітній серіал «Антикорупція» за інформаційної підтримки Мінцифри. Серіал розповідає про те, як випрацювати принципи доброчесної роботи для малих та середніх підприємств. Наразі малий та середній бізнес виконує важливу роль у відбудові країни та є незамінною ланкою між великими українськими та міжнародними компаніями. Серіал складається з 5 серій тривалістю 5–8 хвилин.

20:02 14.02.2023

Цифровізація процесу усиновлення: на порталі Дія доступні 5 нових послуг

На порталі Дія доступні одразу п'ять нових послуг, які спрощують і пришвидшують процес усиновлення дитини. До цього українці вже могли подати заяву про отримання консультації з усиновлення дитини та зареєструватися усиновлювачем онлайн.

08:41 13.02.2023

Мінцифра розширює співпрацю з USAID: агенція виділить 60 млн доларів на посилення кібербезпеки України

Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров зустрівся із заступницею голови USAID Ізобель Коулман. Під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю України з Агенцією США з міжнародного розвитку. Зокрема, посилення кіберзахисту та підтримку цифрової трансформації.  USAID заявили, що виділять 60 млн доларів на зміцнення кібербезпеки України. Це допоможе уряду захистити об'єкти критичної інфраструктури від російських кібератак. Зокрема, енергетичну, телекомунікаційну та систем зберігання даних. 

08:17 13.02.2023

Три роки Дії: Михайло Федоров анонсував нові послуги та розповів про головні досягнення

Дії виповнилося три роки. Зараз у застосунку доступні 14 цифрових документів і 25 послуг, на порталі – понад 90 сервісів. Які оновлення чекати в Дії найближчим часом та чому застосунок стає актуальним продуктом для експорту? Про це в ефірі «Сніданку з 1+1» розповів Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Під час повномасштабної війни Дія стала цифровим фундаментом держави. Продовжує працювати митниця, податкова, виплачуються пенсії. І все це можливо завдяки цифровізації. Зараз застосунком Дія користуються понад 18,7 млн українців, а порталом – більше 22 млн. У роботі команди Мінцифри більш ніж десяти нових сервісів, які незабаром будуть доступні для українців.

10:51 09.02.2023

Продовження зв'язку з ЄС без переплат за роумінг — телеком-результати саміту Україна-ЄС

Українці зможуть і далі спілкуватися з близькими у ЄС за доступними тарифами європейської зони вільного роумінгу. Спільну заяву мобільних операторів України та ЄС продовжено ще на 6 місяців з можливістю подальшої пролонгації.  Про це домовилися під час зустрічі Уряду України з Єврокомісарами. Також європейська сторона підтвердила готовність схвалити оновлений Додаток 17-3. Це ще один крок до вільного роумінгу з ЄС Roam like at home на постійній основі. На період воєнного часу Україну звільнили від внесків за участь у програмах ЄС.

15:29 07.02.2023

Повернути евакуйоване авто з цифровими документами: скористайтеся шерингом водійського і техпаспорта через Дію в застосунку Київ Цифровий

Щоб забрати авто зі штрафмайданчика після його евакуації, у застосунку Київ Цифровий у кілька кліків поділіться цифровими копіями техпаспорта та посвідчення водія через Дію. Так, інспектор зможе швидше перевірити документи, а ви – забрати авто.  Раніше у таких випадках водіям доводилося фотографувати документи та завантажувати їх у Київ Цифровий. Після сплати штрафу фото техпаспорта та посвідчення водія надходили на перевірку інспектору. Далі водії очікували, доки він перевірить документи та затвердить заяву на повернення автівки. І лише після цього могли забрати свій автомобіль.

12:49 07.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь