A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Як впізнати вигорання?

Як впізнати вигорання?

Коли втома накопичується, зникають мотивація, інтерес до роботи чи звичних справ, які до цього приносили задоволення, інколи навіть бажання спілкуватися з оточуючими.

20:01 07.01.2024

Цикл ілюстрацій «Ментальне здоров’я – це…»

Цикл ілюстрацій «Ментальне здоров’я – це…»

Спеціально для комунікаційної кампанії «Ти як?» українська ілюстраторка Ольга Дегтярьова створила цикл картинок, які через різних героїв, зрозумілі сюжетні лінії та короткі описи розкривають поняття ментального здоров’я. Комунікаційна кампанія «Ти як?» реалізується у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я – ініціативи першої леді Олени Зеленської. https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1dPokl9XOmJwZkxxSYTEGKUir8L2C2yP8

12:44 07.01.2024

Вітання начальника Каланчацької селищної військової адміністрації  З Новим роком!

Вітання начальника Каланчацької селищної військової адміністрації  З Новим роком!

Шановна громадо! Завершується другий рік повномасштабної війни. Рік, який вкотре приніс усім нам багато болю, трагедій, втрат, але вкотре показав, хто нам ворог, а хто – друг. І друзів у нас більше!     Спільна біда об`єднала українців. У нас одне бажання, одна мета – Перемога! Сьогодні, підводячи підсумки прожитого 2023 року, хочу  нагадати кожному з нас, як сильно за час війни змінились наші цінності і традиції. Як сьогодні важливо не стільки те, як ми прикрашаємо свої оселі, а те, як захищаємо свої домівки. Як тішимося, коли помічаємо у вечірньому небі першу зорю й не бачимо в ньому ворожих ракет і «шахедів».  Як змінилися наші побажання. Як змінилися бажання наших дітей. Від простих і звичних «аби тато раніше повертався з роботи додому» до «аби тато повернувся».  Зараз ми чітко розуміємо, що набагато важливіше не які страви на столі, а які люди за столом. І як дорого, коли вони поруч. 

14:21 31.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь