A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Пам'ятаємо! Єднаємося! Переможемо!

Пам'ятаємо! Єднаємося! Переможемо!

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років. У 2023-му День пам’яті жертв голодоморів припадає на 25 листопада. Долучіться в цей день о 16.00 до Загальнонаціональної хвилини мовчання. Згадайте про мільйони людських життів, які Україна втратила внаслідок Голодомору і масових штучних голодів.

12:36 25.11.2023

Наближаємося до цифрового безвізу з ЄС: Уряд ухвалив постанову про іноземні е-довірчі послуги

Наближаємося до цифрового безвізу з ЄС: Уряд ухвалив постанову про іноземні е-довірчі послуги

Кабмін підтримав постанову, яка визначає механізм визнання іноземних довірчих послуг в Україні. Це пришвидшить інтеграцію нашої держави до Єдиного цифрового ринку ЄС. Постанова, зокрема, дозволяє використовувати кваліфіковані електронні підписи країн ЄС в Україні. А також вносити до Довірчого списку іноземних надавачів електронних довірчих послуг. Це дасть змогу громадянам ЄС підписувати в Україні е-документи своїми е-підписами. А також надавати електронні довірчі послуги в нашій державі.

18:36 24.11.2023

ЕкоСистема – вся екологічна інформація та послуги в один клік

ЕкоСистема – вся екологічна інформація та послуги в один клік

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України  створили ЕкоСистему для того, щоб кожен мав актуальну достовірну інформацію про стан навколишнього середовища та природні ресурси, а також взаємодіяв з нами в прозорий і зручний спосіб.

18:04 24.11.2023

День пам'яті жертв Голодомору

День пам'яті жертв Голодомору

Щороку в четверту суботу листопада українці у всьому світі вшановують пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

16:34 24.11.2023

Щодо проєктів «Empower» та «Promova»

Щодо проєктів «Empower» та «Promova»

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.

16:30 24.11.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ  ПРО ПОЧАТОК проведення консультацій з громадськістю ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ села Максима Горького Скадовського району Херсонської області

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК проведення консультацій з громадськістю ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ села Максима Горького Скадовського району Херсонської області

Каланчацька селищна військова адміністрація інформує про початок проведення консультацій з громадськістю щодо перейменування села Максима Горького Скадовського району Херсонської області у формах електронних консультацій з громадськістю та вивчення громадської думки та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

16:33 20.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь