A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання начальника військової адміністрації з Різдвом Христовим!

Вітання начальника військової адміністрації з Різдвом Христовим!

Шановна громадо! 25 грудня із більшістю вірян християнського світу ми святкуємо найбільше свято року - Різдво Христове. Кожен вірянин надає особливого змісту Різдву. Це час, коли ми вітаємо один одного, висловлюємо найтепліші побажання, наповнені очікуванням чуда, душевного тепла і надії. І нехай рік, що минає, був для всієї України справжнім випробуванням на міцність, через повномасштабну війну, яку розпочала росія. Однак ми не здаємось. Ми об’єднали зусилля, сміливо протистоїмо ворогу та стоїмо на захисті безпеки і свободи не лише України, а й всього цивілізованого світу. Бажаю вам, щоб цей Різдвяний день був для вас часом радості та миру. Нехай Віфлеємська зірка осяє благодаттю кожну родину та об’єднає нас усіх і тих, хто святкує в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто стоїть на захисті Батьківщини, і тих, хто далеко від рідної домівки. Нехай ваші домівки наповняться величними колядками, теплом і затишком.

18:53 24.12.2023

У боях за Україну загинув - Вознюк Богдан Миколайович

У боях за Україну загинув - Вознюк Богдан Миколайович

Наша громада втратила ще одного свого захисника. У важких боях з окупантами, загинув житель селища Каланчак - Вознюк Богдан Миколайович. Богдан Миколайович, народився в Житомирській області смт Лугини. У  1991 році разом з родиною переїхали до Каланчака Херсонської області. Тут він закінчив школу, тут його проводжали у армію. Після проходження строкової військової служби, переїхав до Києва та вступив до Національного медичного університету, втіливши свою мірю, стати лікарем. Богдан Миколайович лікар невідкладних станів, кардіолог, невропатолог. Він працював:  лікарем станції швидкої допомоги,начальником з медичної частини суворовського училища імені Богуна, головним лікарем приватної клініки «Інститут проблем терапії » З 25 лютого 2023 року пішов на службу в лави  ЗСУ - лейтенант медичної служби. В жовтні 2023 року отримав поранення.Помер 11 грудня 2023 року. Каланчацька громада висловлює щирі співчуття рідним і близьким захисника України. Складаємо доземний уклін родині, яка виховала справжнього патріота, та розділяємо невимовний біль важкої втрати. Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – вічна. Герої не вмирають! Світла пам`ять про захисника України збережеться у серцях тисяч людей.

21:01 20.12.2023

РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОСОБИ ОРГАНАМИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ ФІЗИЧНОЇ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОСОБИ ОРГАНАМИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Необхідність періодично (кожні три або шість місяців) проходити фізичну ідентифікацію в АТ “Ощадбанк“ було визначено для осіб, які до 24.02.2022 набули статусу внутрішньо переміщеної особи (ВПО) (постанова Кабінету Міністрів України від 05.11.2014 № 637 “Про здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам“).  Водночас, в період дії карантинних заходів (з 12.03.2020 до 01.07.2023) така ідентифікація не проводилась. Постановою Уряду від 08.08.2023 № 837 “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 30 серпня 1999 р. № 1596 і від 5 листопада 2014 р. № 637“ передбачено, що для отримання виплат у 2024 році особи з числа ВПО мають пройти ідентифікацію в АТ “Ощадбанк“ або в органах Пенсійного фонду України.

20:16 20.12.2023

Послуга з формування життєстійкості: що? де? коли?

Послуга з формування життєстійкості: що? де? коли?

Пілотний проєкт Міністерства соціальної політики України з формування життєстійкості набирає обертів: наразі триває процес залучення громад, а паралельно з цим проходить конкурс серед надавачів. Тож, зібравши докупи найчастіші запитання, що лунають як з боку представників територіальних громад, так і від потенційних надавачів, відповідаємо.

19:24 20.12.2023

Міністерство соціальної політики про нові можливості та послуги для громад

Міністерство соціальної політики про нові можливості та послуги для громад

Міністерство соціальної політики України запрошує територіальні громади з усієї України долучитися до нового проєкту і запустити для своїх мешканців послугу з формування життєстійкості.

18:01 20.12.2023

Спрощується використання вдосконалених е-підписів: Уряд ухвалив постанову

Спрощується використання вдосконалених е-підписів: Уряд ухвалив постанову

Кабінет Міністрів ухвалив постанову, яка унормовує технічні вимоги до створення та перевірки вдосконалених електронних підписів чи печаток. Це дозволить використовувати такі підписи для отримання електронних послуг на постійній основі. Використання кваліфікованого е-підпису більше не вимагатиметься.

21:03 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь