A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

10 листопада  відбудеться прощання із загиблим Воїном – Свідовим Анатолієм Валерійовичем

10 листопада відбудеться прощання із загиблим Воїном – Свідовим Анатолієм Валерійовичем

У російсько-українській війні загинув наш земляк, Воїн Світла, який віддав своє життя за Україну, Свідов Анатолій Валерійович, 07.11.1987 року народження. Загинув 31 жовтня від артилерійського обстрілу підчас виконання бойового завдання за призначенням в ході ведення бойових дій, будучи відданим Військовій присязі на вірність Українському народу. Прощання і відспівування відбудеться 10 листопада у місті Біла Церква, у Спасо-Преображенському соборі -11:00. 12:00-поховання на Алеї Героїв, Сухоярське кладовище Герої не вмирають

17:27 08.11.2023

Спеціальна сторінка «Ти як?»

Спеціальна сторінка «Ти як?»

Сторінку створено у межах комунікаційної кампанії Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської. Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть дбати про свій внутрішній стан. Зроби піклування про своє ментальне здоров'я щоденною звичкою. Поділися лінком на сторінку з близькими та друзями. перейдіть за посиланням https://www.howareu.com

23:41 06.11.2023

На війні, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув  наш односелець - Свідов Анатолій Валерійович.

На війні, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув наш односелець - Свідов Анатолій Валерійович.

1 листопада 2023 року  при виконанні бойового завдання на Авдіївському напрямку загинув навідник-оператор БМП-1 мотопіхотного батальйону 53 окремої механізованої бригади - Свідов Анатолій Валерійович.

20:21 06.11.2023

Як ти? Аудит потреб у послугах сфери психічного здоров’я

Як ти? Аудит потреб у послугах сфери психічного здоров’я

Визначення цільових груп населення, що потребуватимуть найоперативнішої реакції з боку системи охорони ментального здоров’я з диференціюванням найбільш пріоритетних напрямків і потенційних механізмів роботи з такими групами, аналіз динаміки психічного стану громадян.

16:55 06.11.2023

Сплачуйте штраф за адмінпорушення онлайн: нова послуга в Дії

Сплачуйте штраф за адмінпорушення онлайн: нова послуга в Дії

Відтепер українці можуть отримати електронну постанову в справі про адміністративне порушення та сплатити штраф у Дії навіть не виходячи з дому. Це зекономить час та допоможе швидше закрити справу без зайвої бюрократії. До адмінпорушень належать дрібне хуліганство, несвоєчасна сплата податків, порушення громадського спокою, правил дорожнього руху чи правил торгівлі. За них передбачена адміністративна відповідальність, зокрема, штраф. Відтепер його можна сплатити в кілька кліків у Дії без походів до суду та черг. Для цього необхідно:

15:13 06.11.2023

ІНФОРМАЦІЯ  ЩОДО КОНСУЛЬТУВАННЯ ПРО ПОСЛУГИ  ХEРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СЛУЖБИ ЗАНЯТОСТІ

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО КОНСУЛЬТУВАННЯ ПРО ПОСЛУГИ ХEРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СЛУЖБИ ЗАНЯТОСТІ

Всі послуги Херсонської обласної служби зайнятості для населення і роботодавців у період воєнного стану надаються дистанційно – з використанням засобів телекомунікації, зокрема через застосунок «Дія», соціальні мережі і мобільний зв’язок. 

21:05 01.11.2023

Поради психологів у прямому ефірі

Поради психологів у прямому ефірі

Громадська організація «Безбар’єрність» на своєму Фейсбуці наживо спілкується з фахівцями та фахівчинями у сфері психічного здоров’я на теми, що зараз найбільше турбують українців. Долучайтеся щосереди о 12:00, ставте свої запитання та отримуйте експертні відповіді.

05:23 31.10.2023

Мультижанровий спецпроєкт «Жити далі»

Мультижанровий спецпроєкт «Жити далі»

Це надихаючі відеоролики про історії сили і стійкості українців у воєнний час. Важливою складовою проєкту є практичні поради та рекомендації від фахівців. Спецпроєкт «Жити далі» запущено у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени Зеленської групою 1+1 media у партнерстві з ГО «Безбар'єрність» та за підтримки Благодійної організації «Смарт Ангел»

22:18 30.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь