A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

День пам’яті загиблих захисників України

29 серпня – День пам’яті загиблих захисників України. Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

23:36 28.08.2023

У м. Дніпро відбудеться прощання з загиблим воїном

13 серпня 2023 року, при захисті Батьківщини виявивши стійкість та мужність, справжній Героїзм  загинув солдат 56 бригади 21 батальйону “Сармат”, Володимир Якименко, з позивним “Плємяш”,  1989 року народження

19:12 27.08.2023

ОНОВЛЮЙ ДАНІ У ТЦК

Міністерство оборони України засвідчує повагу та пропонує долучитись до проведення інформаційної кампанії “Оновлюй дані у ТЦК”, створеної з метою позитивного впливу на спроможності Збройних Сил України у відбитті російської агресії проти України.

14:53 27.08.2023

Вітання Каланчацької селищної військової адміністрації з Днем Незалежності України

Тридцять років ми жили в мирній процвітаючій країні, працювали і навчалися, ростили дітей і будували плани на майбутнє. Ми разом досягли значних результатів у розвитку нашого краю і планували продовжувати наш спільний успіх.

23:58 23.08.2023

Український прапор є джерелом волі й незламності всіх воїнів, які борються за нашу землю – Президент на церемонії підняття Державного прапора

У День Державного прапора Президент України Володимир Зеленський узяв участь в урочистій церемонії підняття синьо-жовтого стяга.

10:16 23.08.2023

Вітання Каланчацької селищної військової адміністрації з Днем Державного Прапора!

23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора! 32 роки тому його внесли до сесійної зали Верховної Ради і відтоді він став частиною кожного з нас.   Наш прапор дихає свободою! А ми не уявляємо життя без неї.  

22:57 22.08.2023

Разом із партнерами працюємо над посиленням українських можливостей у небі – Президент у Швеції

Україна разом із партнерами працює над тим, щоб здобути перевагу над російськими загарбниками не лише на землі, а й у небі. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів із Прем’єр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном.

21:10 18.08.2023

Про ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини

Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України», Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Офіс аналітики та консультацій з питань сталого розвитку у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні та Проєктом Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні» проводять ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини (далі - Конкурс).

21:19 14.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь