A A A K K K
для людей із порушенням зору
КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Український інститут національної пам’яті ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ до Дня захисників і захисниць України – 2023

Український інститут національної пам’яті ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ до Дня захисників і захисниць України – 2023

У 2023 році Україна вперше відзначатиме День захисників і захисниць 1 жовтня. Це свято відзначається в Україні на державному рівні від 2014 року на вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві. Від цього року День захисників і захисниць перенесено з 14 на 1 жовтня у звʼязку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря. Адже це свято збігається з Покровою Пресвятої Богородиці, що не випадково. Пресвяту Богородицю дуже шанували козаки, а Покрова для них була одним із найвеличніших свят, за що й отримала другу назву – Козацька Покрова. Козацькі традиції бережуть і розвивають сучасні захисники і захисниці України. Український інститут національної пам’яті підготував тематичні інформаційні матеріали до Дня захисників і захисниць.

18:09 24.09.2023

Тематична виставка «Ефективні рішення для відбудови»

Тематична виставка «Ефективні рішення для відбудови»

Виклики, перед якими сьогодні постає українське суспільство потребують ефективних та зважених рішень як з боку держави так і зі сторони бізнес спільноти, адже саме взаємодія та співпраця влади та бізнесу, науки та промислових підприємств надасть можливість для розбудови економічного  розвитку України, сприятимуть створенню інвестиційного клімату країни та зростання добробуту громадян нашої держави.

09:01 24.09.2023

Державні послуги у сфері освіти — на Гіді

Державні послуги у сфері освіти — на Гіді

Якщо ви хочете зареєструвати інноваційний проєкт, отримати ліцензію на освітню діяльність у сфері дошкільної освіти чи загальної середньої освіти, переходьте на Гід з державних послуг. Знайдете покрокову інструкцію, як отримати послугу, куди потрібно звернутися і які документи надати. Шукайте потрібний сервіс у добірці послуг у сфері освіти на Гіді:

17:14 23.09.2023

Як уберегтися від сальмонельозу

Як уберегтися від сальмонельозу

Джерело збудника інфекції – тварини (велика рогата худоба, свині, вівці, коні, свійська водоплавна птиця, кури, рептилії, коти, собаки, домашні гризуни), хворі на сальмонельоз люди або здорові бактеріоносії. Носійство може тривати від кількох днів до кількох років.

12:54 23.09.2023

Розвиток системи пробації в Україні не стоїть на місці

Розвиток системи пробації в Україні не стоїть на місці

Так, набули чинності зміни до наказу МІНЮСТ України про Порядок здійснення нагляду та проведення соціально виховної роботи із засудженими до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі. Нині, виклик засуджених осіб до органу пробації може не лише вручатися  особисто, надсилатися через національного оператора поштового зв’язку України чи за допомогою телефонного зв’язку, а й здійснюватися з використанням інших технічних засобів електронних комунікацій.

16:09 22.09.2023

Інформація для ВПО

Інформація для ВПО

З метою утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Херсонській обласній державній адміністрації рекомендуємо  внутрішньо перемішеним осібам, які перебувають на обліку,  надати до Департаменту соціального розвитку обласної державної адміністрації наступні документи:

12:02 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь