КАЛАНЧАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Птахи і квіти посеред зими

Птахи і квіти посеред зими

Птахи і квіти посеред зими В казковий світ нас запросить готові, Вони такі ж прекрасні, як і ми, Народжені в Божественній любові! Сьогодні, 21 грудня 2017 року у приміщенні виставкової зали Національної Спілки художників України відбулось урочисте відкриття мистецького проекту «Інна Красновська. Птахи і квіти посеред зими…» З творчістю майстрині знайомі не тільки жителі нашого району, її роботами захоплюються по всій Україні. Особливо зараз у прохолодні зимові дні, коли душа бажає дива і вірить в чудеса, її картини дарують радість та святковий різдвяний настрій.

21:37 01.07.2018

Фестиваль дитячої творчості

Фестиваль дитячої творчості

Крім країн, позначених на географічних картах, є велика густонаселена Країна Дитинства, з якої все починається. Як казав В.Сухомлинський : «Від того, яке було дитинство, хто вів дитину за руку в дитячі роки, що ввійшло до її розуму й серця з навколишнього світу – від цього значною мірою залежить, якою людиною стане сьогоднішній малюк». А відтак перше, що треба прививати - любов до Батьківщини! І мова зараз не тільки про всю нашу Україну, а і про той шматочок землі, який ми називаємо домівкою - Каланчак!

21:35 01.07.2018

«Світ, де немає людини»

«Світ, де немає людини»

Чорнобиль - це не просто назва міста, це цілий всесвіт відділений від нас. Символ горя, страждань, розорених людських осель. Це новий відлік часу, який був спровокований страшним вибухом над 4-м реактором Чорнобильської атомної електростанції, у ніч з 25 на 26 квітня 1986 року. Все сталось швидко, відразу ж почали прибувати спеціалісти-ядерники та пожежні. У небезпечній зоні вони працювали позмінно. Ті, хто набирав максимально небезпечну зону радіації поверталися додому, а на їх місце приїздили інші. От тільки спочатку ніхто не повідомляв наскільки небезпечне радіаційне зараження. Перш за все потрібно було загасити пожежу, аби вогонь не охопив інші енергоблоки. Бо якщо б це сталося, катастрофа була б всесвітньою. Люди йшли та дивились в очі самій смерті, не всі вийшли живими, а ті хто вижив, назавжди будуть відчувати як по венах тече отрута, яка так повільно їх вбиває.

21:33 01.07.2018

"Наш розвиток - це початок чогось великого!"

"Наш розвиток - це початок чогось великого!"

Розвиток місцевого самоврядування в Україні має давню і разом з тим трагічну історію. Покопавшись на сторінках минулого можна знайти безліч прикладів розквіту та занепаду місцевої влади. Сьогодення показує нам, що реформи які відбуваються в державі, йдуть на користь не тільки окремим верствам населення, як це було завжди. Вони дають поштовх для успішного самостійного розвитку територій в області. Так, наприкінці 2016 року утворилась Каланчацька об'єднана територіальна громада, до якої увійшли: одна селищна рада та шість сільських. І скоро їй виповниться рік! Не зважаючи на труднощі вдалося зробити багато добрих справ. Це і ремонт доріг, благоустрій вулиць, встановлення вуличного освітлення, проведення ремонтів закладів освіти, культури, охорони здоров"я та багато інших корисних справ. І все це задля поліпшення рівня добробуту громадян.

21:30 01.07.2018

«На варті Вітчизни»

«На варті Вітчизни»

Понад два десятиліття наша армія перебувала у стані занепаду, за роки незалежності вона ослабла, втратила бойову здатність. Сумно, що кожен з попередніх президентів країни навіть не придавав цьому значення. З давніх давен - українці славились, як миролюбний народ. Ніхто не міг навіть уявити, що війна знову прийде на нашу землю, в наші домівки, та забере у нас найдорожче-життя, свободу, вибір! Мені шкода це зізнавати, але лише з початком війни, ми почали нарощувати свій бойовий арсенал. Згадали вислів: «Ніхто крім нас»… І вдалось, ми збудували одну з найбільш потужних армій на континенті!

21:28 01.07.2018

Гарний початок святкового дня!

Гарний початок святкового дня!

Каланчацька ОТГ вкотре доводить, що піклується про всі верстви населення, своєї території. Сьогодні, представники об’єднаної територіально громади, на чолі з головою Володимиром Зінчуком з самого ранку почали вітати військових що дислокуються на території селища Каланчак. Так з нагоди відзначення Дня збройних сил України, 56 окремій мотопіхотній бригаді, було передано продовольчі товари. Варто зазначити, що до цієї акції «Допоможи захисникам», долучились всі школи громади. Дітки не тільки прийняли участь у зборі продовольчих товарів, а й виготовили для солдатів символічні подарунки: малюнки, обереги, аплікації. Коли бачиш щирі очі солдат, які світяться від вдячності, з впевненістю можна говорити про те, що громада робить добру справу! Наші захисники повинні відчувати турботу та підтримку!

21:26 01.07.2018

В ім’я добра і милосердя

В ім’я добра і милосердя

Як ви гадаєте, чи багато людей безкорисно, за покликом серця допомагають тим, хто цього найбільше потребує? Я відповім! Сьогодні, під час відзначення Міжнародного дня волонтера подяками та грамотами Каланчацького селищного голови було нагороджено 75 чоловік. 75-уявляєте? І повірте, завдяки цим людям наші захисники відчувають турботу та підтримку. Вже кілька років поспіль наші волонтери надихають та окриляють на життєві зміни в українському суспільстві. Саме під час Революції Гідності й російської агресії зародилась та набула нових форм волонтерська діяльність.

21:24 01.07.2018

Розвиток там, де Ми!

Розвиток там, де Ми!

"В Каланчацькій ОТГ відбулась презентація спеціальної техніки" Морозний ранок 24 листопада 2017 розпочався з довгоочікуваної презентації техніки придбаної для ККУП «Джерело». Три новенькі спец.машини та екскаватор були виставлені на площі перед будівлею селищної ради. Для багатьох людей, зібравшихся оцінити придбання , був неочікуваним приїзд губернатора області Андрія Гордєєва та в.о. першого заступника Дмитра Бутрія. «…. Там де є демократична влада, там є Україна. І сьогодні я радий, що Каланчацька громада розвивається. На її прикладі ми бачимо результат і успіхи реформи децентралізації, що ресурси передані на місця використовуються ефективно. Тому бажаю всім стати газдами у своїх громадах, про які говорив Президент України на Раді Регіонального Розвитку...»- наголосив Андрій Анатолійович.

21:22 01.07.2018

Зональні змагання з волейболу

Зональні змагання з волейболу

            Відповідно до Регламенту обласної Спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів 2017-2018 навчального року на базі Каланчацької ДЮСШ 13 березня 2018 року змагань відбулися зональні змагання з волейболу, на які прибули команди Каланчацької та Мирненської об’єднаних територіальних громад та Каланчацького району.

17:08 13.03.2018

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів інформує

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів інформує

На виконання п.11 Плану заходів з реолізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року, затвердженого розпорядженням Кабінету міністрів України від 27 грудня 2017 року № 983-р 

09:28 06.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь